Neler Yeni

Mouse sol tık arızası

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Mahir Cengiz
Delux m800 ultra model mouse kullanıcısıyım. Haziran ayının başında almıştım yazın çok kullanmadım max 250 300 saatlik bir kullanım sürem vardır cihazı 2 ya da 3 kez şarja koydum tam emin değilim. Dün valoda dereceli maçtayken sol tık tutaklık yaptı hiç bir şekilde ne yukarı ne aşağı gidiyor bende çıldırdım haliyle. Salladım bastırdım hafif yukarı çıkarmaya çalıştım ama nafile olmuyor yani. Amazonla iletişime geçtiğimde iade dışında başka çözüm yolu önermediler. Sizce uğraşmadan iade edeyim mi yoksa sol tık göçme muhabbetini çözmeye mi çalışayım daha önce aynı problemi yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerini dinlemek isterim teşekkür ederim.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Esen
aynı modeli kullandım. geldiği gün iade ettim. aşırı dandikti hissiyatı. şuanda apex kullanıyorum. kalite olarak daha iyi kesinlikle. bence iade et.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Mahir Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ıade edersen tr de olmayan model anca para ıadesı alırsın garantısı felan varsa garantıye yolla
Evet hocam iade edince yalnızca para iadesi oluyormuş değişim vs. oluyor mu diye sordum olmuyor dediler. Garantiye yollamak istiyordum da tekrar nükseder mi diye korkmaya başladım alalı 4 ay oldu daha 5. ayın başlarında bu hatayı yaşamam soru işareti bıraktı. Max 300 saat falan kullanmışımdır 3 kereden fazla şarja koymamışımdır yani. İade etmek bana en mantıklısı gibi geldi sizce de etmelimiyim.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Evet hocam iade edince yalnızca para iadesi oluyormuş değişim vs. oluyor mu diye sordum olmuyor dediler. Garantiye yollamak istiyordum da tekrar nükseder mi diye korkmaya başladım alalı 4 ay oldu daha 5. ayın başlarında bu hatayı yaşamam soru işareti bıraktı. Max 300 saat falan kullanmışımdır 3 kereden fazla şarja koymamışımdır yani. İade etmek bana en mantıklısı gibi geldi sizce de etmelimiyim.
yanı ne kadar ıade alacaksın aldıgın parayla guzel bırsey alabılcekmısın

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Mahir Cengiz
aynı modeli kullandım. geldiği gün iade ettim. aşırı dandikti hissiyatı. şuanda apex kullanıyorum. kalite olarak daha iyi kesinlikle. bence iade et.
Hocam kuponla vs. aşırı uyguna almıştım baya da memnun kalmıştım aslında daha 5. aydan bunu yapması moralleri bozdu. Daha da kötüsü aj159 pro modeli almıştım satalı 3 gün falan oluyor şansızlıkta çığır açtım resmen kafamı taşlara vuruyorum. İade etmek en mantıklısı gibi geldi banada tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanı ne kadar ıade alacaksın aldıgın parayla guzel bırsey alabılcekmısın
Üstüne bir miktar koymam gerekecek hocam bu parayla temudan ajazz 159 pro apex dışında hayatta adam akıllı bir şey alamam. Onlarında ne zaman stopu gelecek kesin değil belki hiç gelmez.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam kuponla vs. aşırı uyguna almıştım baya da memnun kalmıştım aslında daha 5. aydan bunu yapması moralleri bozdu. Daha da kötüsü aj159 pro modeli almıştım satalı 3 gün falan oluyor şansızlıkta çığır açtım resmen kafamı taşlara vuruyorum. İade etmek en mantıklısı gibi geldi banada tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstüne bir miktar koymam gerekecek hocam bu parayla temudan ajazz 159 pro apex dışında hayatta adam akıllı bir şey alamam.
ne kadar almıstın eger tecruben varsa mouseun swıtchlerını degıstır derım

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Mahir Cengiz
ne kadar almıstın eger tecruben varsa mouseun swıtchlerını degıstır derım
Tecrübem yok hocam switch değiştirmekle uzaktan yakından alakam olmadı. Çevremde yapabilecek birisi var mı onuda bilmiyorum hiç araştırmadım bile. Baktığımda vergi vs. dahil 1200 tl iade olacak diyor bu fiyatlara benzer özelliklere bulmak zor sarı site vs. dışında.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Tecrübem yok hocam switch değiştirmekle uzaktan yakından alakam olmadı. Çevremde yapabilecek birisi var mı onuda bilmiyorum hiç araştırmadım bile. Baktığımda vergi vs. dahil 1200 tl iade olacak diyor bu fiyatlara benzer özelliklere bulmak zor sarı site vs. dışında.
ozaman ıade ıste 150 200 koy sahıbınden apex yada pro al

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Mahir Cengiz
ozaman ıade ıste 150 200 koy sahıbınden apex yada pro al
En mantıklısı o gibi hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Son bir sorum olacak apex mi pro mu almalıyım sizce? Ben pro almıştım al sat yaptım tekrar mı pro almalıyım yoksa apex i mi tercih etmeliyim siz olsanız hangisini alırdınız?

Gurkanpiro

80+ Platinum
En mantıklısı o gibi hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Son bir sorum olacak apex mi pro mu almalıyım sizce? Ben pro almıştım al sat yaptım tekrar mı pro almalıyım yoksa apex i mi tercih etmeliyim siz olsanız hangisini alırdınız?
apex te gıcırdama felan var dıyolar yanı hıc bırını kullanmadım pek fazla yorum yapmam dogru degıl

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Mahir Cengiz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,881