Neler Yeni

Mouse tekerlek tuşuyla kaydırma yapınca takılıyor.

samet458

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet karaca
Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB 7000DPI Oyuncu Mouse. mouseun tekerlek tuşu takılıyor. bir sayfayı aşağı doğru kaydırırken 3 aşağı kaydırma yaptığımda 1 kez yukarı kaydırma yapıyor mouse. tekerlekmi bozuldu yoksa içeride toz fln takılmamı yapıyor bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Uğur ceylan
Toz'da olabilir bozulmada ama yüksek ihtimalle bozulmuştur . bence garantisi var ise gönderin birebir değişim yapıyorlar . Bende msi gm41 kablosuz vardı aynı sorun oldu daha 1 sene olmamıştı para iadesi çıktı hepsiburada üzerinden almıştım yardımcı oldular sağolsunlar sıfırı ile değişim yapıldı .

samet458

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Toz'da olabilir bozulmada ama yüksek ihtimalle bozulmuştur . bence garantisi var ise gönderin birebir değişim yapıyorlar . Bende msi gm41 kablosuz vardı aynı sorun oldu daha 1 sene olmamıştı para iadesi çıktı hepsiburada üzerinden almıştım yardımcı oldular sağolsunlar sıfırı ile değişim yapıldı .
garantiye nasıl veriyoruz. bende hepsiburada dan aldım. az bi süresi kaldı garantinin

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Uğur ceylan
garantiye nasıl veriyoruz. bende hepsiburada dan aldım. az bi süresi kaldı garantinin
İçinden çıkan garanti kağıdında servis adres bilgisi olması lazım yok ise bu link den bilgileri doldurun sizi yönlendirecektir .
Ayrıca bu link den garanti süresini de kontrol edebilirsiniz bazen hatalı çıkıyor onunla ilgili de siteye faturayı yükleyip garanti süresinin düzeltilmesini talep edebiliyorsunuz .

Top Bottom