Neler Yeni

Mouse tutukluk yapıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Eren
Merhaba arkadaşlar 1-2 hafta önce 130tl ye Rampage smx-r50 Howl oyuncu mousunu aldım cs girdim düşük dp oynuyorum yavaş yavaş çevirince fareyi sorun yok ama hızlı bir şekilde çevirince mouse algılamıyor bırakın hafif tutukluk yapmayı direkt dönmüyor bu mouse da sorun olduğunumu gösterir yoksa ucuz olduğu içinmi

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Mousepad ile ilgili olabilir ama bu büyük ihtimal düşük DPI yüzünden.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
rampage mouseların çoğu öyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Şahin
benim eski mousemde yasanmıstı elimde terlediğinde ter kaçıyodu o sırada takılıyodu mouse. elinindeki teri duzenli olarak sil yada ter gecirmeyen bir mouse al

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim eski mousemde yasanmıstı elimde terlediğinde ter kaçıyodu o sırada takılıyodu mouse. elinindeki teri duzenli olarak sil yada ter gecirmeyen bir mouse al
aga elim terlediği zaman ben zaten oyun oynayamam sürekli silerim daha ilk aldığım zamanda böyleydi 600 DPI 0.85 hassasiyet fare ivmesi kapalı oynuyorum ya mouse donmuyor yemin ediyorum adam arkamdan gelince tepki gösteremiyorum yavaş yavaş çevirmek zorunda kalıyorum iade etmek istesem paramı geri verirlermi çok pişmanım bu mousu aldığıma

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Şahin
o zaman iade et ama sorumluluk kabul etmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

butcen 300 tl ise rog strix evolve gaming mouse bakabilirsin ben memnunum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
aynı mouse a sahiptim bence onu iade et daha iyi mouse lar var

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
aga elim terlediği zaman ben zaten oyun oynayamam sürekli silerim daha ilk aldığım zamanda böyleydi 600 DPI 0.85 hassasiyet fare ivmesi kapalı oynuyorum ya mouse donmuyor yemin ediyorum adam arkamdan gelince tepki gösteremiyorum yavaş yavaş çevirmek zorunda kalıyorum iade etmek istesem paramı geri verirlermi çok pişmanım bu mousu aldığıma
Büyük ihtimalle iade kabul edilmez ama bir dene istersen onun dışında bir ayarlarına falan bak farklı bir USB portuna falan da tak öyle de dene bi.

Top Bottom