Neler Yeni

Mouse Üstüne Çay Döküldü

Mouse Marka-Model- Bloody V7M

İyi günler herkese. Yaklaşık 15 dakika önce yemek yerken boğazıma kaçtı, aceleyle ayağa kalkarken de masadaki şekerli çay bardağına çarptım ve Mouse'un üstüne döküldü. Yayılırken kabloların da üstüne geldi.

Kendime geldikten sonra direkt çayı temizledim, Mouse'u da söktüm. Kendi kendine makro moduna geçmiş ve düzelmiyordu. Kuruladıktan sonra yeniden taktım ama herhangi bir ışık ya da işlev yok. Ne yapmam gerekiyor? Mouse bildiğim kadarıyla içi açılmıyor, şu an ters çevirip iyice kurutmaya çalışıyorum. Ölmüş olabilir mi, yaklaşık 4 yıldır rahatça kullandığım rahat güzel bir fareydi, zaten para biriktirmeye çalışırken durduk yere düzgün bir Mouse için tekrar harcama yapmak istemem.

theali

80+ Bronze

İyi günler herkese. Yaklaşık 15 dakika önce yemek yerken boğazıma kaçtı, aceleyle ayağa kalkarken de masadaki şekerli çay bardağına çarptım ve Mouse'un üstüne döküldü. Yayılırken kabloların da üstüne geldi.

Kendime geldikten sonra direkt çayı temizledim, Mouse'u da söktüm. Kendi kendine makro moduna geçmiş ve düzelmiyordu. Kuruladıktan sonra yeniden taktım ama herhangi bir ışık ya da işlev yok. Ne yapmam gerekiyor? Mouse bildiğim kadarıyla içi açılmıyor, şu an ters çevirip iyice kurutmaya çalışıyorum. Ölmüş olabilir mi, yaklaşık 4 yıldır rahatça kullandığım rahat güzel bir fareydi, zaten para biriktirmeye çalışırken durduk yere düzgün bir Mouse için tekrar harcama yapmak istemem.
çalışacağını düşünmüyorum

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797

Hocam yani normal bir yorum olucak ama iyice en ince yerden temizleyin, daha sonrasında pirince yatırın. Bi güneşe falan koyun deneyin elinizden ne geliyorsa, çalışmassa Allah rahmet eylesin.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mouse zaten çöp olmuş görünüyor. Alttaki pedlerin altında vidalar vardır. Onları sök kolonya yada dezenfektan ile temizle. Bütün heryerini sil. Büyük ihtimal çalışacaktır

Furti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan
Discord
! Furti#2008
MASUE GG olmuştur.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hızlı hareket etmeni tavsiye ederim. Oksitlenirse en ufak şansıda kalmaz.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
İçini açıp temizlemeyi dene. Şekeri iyice temizle içinden.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Detaylıca temizledim, içini kürdan ücüne pamuk kolonya ile temizledim sonra kuruttum, şu an çalışıyor gibi gözüküyor iyice kurusun yeniden takacağım, teşekkürler herkese

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,382
Üyeler
163,653
Son üye
sewlm
Top Bottom