hocam pek anlamadığım için zengin bir insan değilim sadece keyfime düşkün bir insanım başka önerileriniz varsa açığım.O para çok hocam ya. ATK F1 Pro ve
Wraith Cosmic Glass V2 Mousepad
wraithesports.com
Bunu alın derim illa para harcayacaksanız.
Ama gerek olduğunu dusunmuyorum. Mousepad için 90x40 klasse alıp 2 yılda bir degistirmek daha mantıklı.
O para çok hocam ya. ATK F1 Pro ve
Wraith Cosmic Glass V2 Mousepad
wraithesports.com
Bunu alın derim illa para harcayacaksanız.
Ama gerek olduğunu dusunmuyorum. Mousepad için 90x40 klasse alıp 2 yılda bir degistirmek daha mantıklı.
Bu paraya ATK F1 Pro alın hocam. Mousepad den falan kısın yeter. Alabileceğiniz en üst teknolojiyi almanız lazım bu parayı verecekseniz.hocam pek anlamadığım için zengin bir insan değilim sadece keyfime düşkün bir insanım başka önerileriniz varsa açığım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Universal Kesim Grip Tape V2
wraithesports.com
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
Darmoshark M3 Pro / M3S Pro 4K Dongle
Mouse ve dongle ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
bunları almayı planlıyorum hocam sizce alınır mı?
Bir de ben hiç mouse + mousepad e 5K veren fakir görmedim.zengin bir insan değilim
hocam peki 8k dongle gerekiyor diyor fakat sitede satılmıyor bunu nasıl alacağım veya gerek var mı?Bu paraya ATK F1 Pro alın hocam. Mousepad den falan kısın yeter. Alabileceğiniz en üst teknolojiyi almanız lazım bu parayı verecekseniz.
Bir de ben hiç mouse + mousepad e 5K veren fakir görmedim.
TR de ilk 1000 ürün içinde veriyorlar yazıyor altta. 1K ürün sattiklarini düşünmüyorum hocam. Hala kampanya dahildir. Vermeseker ayrı satarlardi büyük ihtimal. TR ye ürünü getirmisler dongle mi gelmeyecekhocam peki 8k dongle gerekiyor diyor fakat sitede satılmıyor bunu nasıl alacağım veya gerek var mı?
Çok teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için.TR de ilk 1000 ürün içinde veriyorlar yazıyor altta. 1K ürün sattiklarini düşünmüyorum hocam. Hala kampanya dahildir. Vermeseker ayrı satarlardi büyük ihtimal. TR ye ürünü getirmisler dongle mi gelmeyecek