Documents by reeder deneyin. indirme yöntemi tam olarak burada:Babam mp3 müzik indirmek istiyor çevrımdışı dinleyebileceği kolay uygulama arıyor, bi öneride bulunabilirmisiniz iostan pek anlamıyorum
@sprkil00 arkadaş başka bir başlıkta “esound” uygulamasını önermiş, baktım da iyi görünüyor, deneyebilirsin.
Spotify’dan önce bu tarz 2 uygulama kullanmıştım, 2’si de Appstore’dan kaldırılınca dımdızlak kalmıştım, sonra o şarkıları tek tek bulup indirmiştim. Artık girişmem böyle işlere
Şarkı evreni kullanıyordum androidde abim de iosta kullanmıştı sanırım hatırlamıyorum pek denenebilir bir uygulama şarkı evreni
böyle logosu "M,W" gibiymiş onu bulmak istiyormuşHocam ben daha stabil olduğu için Documents kullanıyorum ama onda direk müzik indirme diye bişey yok. Mesela YouTube MP3 converter sitelerinden convert edip indirebilirsiniz. Onun dışında kullanımı daha kolay olan FoxFM uygulaması var. Gayet güzel bir uygulama. Hatta belki hatırlarsınız, bir zamanlar turbodl uygulaması vardı, onun birebir aynısı.
böyle logosu "M,W" gibiymiş onu bulmak istiyormuş
BEn video master diye bir uygukama kullanıyorum güzelBabam mp3 müzik indirmek istiyor çevrımdışı dinleyebileceği kolay uygulama arıyor, bi öneride bulunabilirmisiniz iostan pek anlamıyorum