K Kusho 80+ Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 33 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Kemal Demir 30 Aralık 2023 #1 Bu tarz sitelerin riskli olduğunu biliyorum ama sadece mp3 indirmek, herhangi bir reklama vs. tıklamamak da sorun yaratır mı?
Bu tarz sitelerin riskli olduğunu biliyorum ama sadece mp3 indirmek, herhangi bir reklama vs. tıklamamak da sorun yaratır mı?
Rufo 80+ Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 260 30 Aralık 2023 #2 Zamanında çok indirdim sağa sola tıklamazsan olmaz diye düşünüyorum.
lebron23 80+ Bronze Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 830 30 Aralık 2023 #3 Kusho yazmış: Bu tarz sitelerin riskli olduğunu biliyorum ama sadece mp3 indirmek, herhangi bir reklama vs. tıklamamak da sorun yaratır mı? Devamı için tıklayın... Ben de zamanında çok kullandım ama artık telegramdan deezer, spotify ile çekmek daha mantıklı. Hem yüksek kalitede hem artworklu daha geniş bir arşive ulaşabilirsin.
Kusho yazmış: Bu tarz sitelerin riskli olduğunu biliyorum ama sadece mp3 indirmek, herhangi bir reklama vs. tıklamamak da sorun yaratır mı? Devamı için tıklayın... Ben de zamanında çok kullandım ama artık telegramdan deezer, spotify ile çekmek daha mantıklı. Hem yüksek kalitede hem artworklu daha geniş bir arşive ulaşabilirsin.