Ms-18 90W 18" Hem Masa Üstü Hem Ayaklı 3 Kanatlı Vantilatör 1600 ₺

noadaffy

80+
Reaksiyon skoru
227
AYKODGELDİ (✨ AYKODGELDİ kodu ile 600 TL alışverişe 100 TL indirim seni bekliyor!)

kodu ile taksitli aldım 40-50w 16 inc ürünlerle karşılaştırmayın onlara para vermeyin gidipte en so n 16 inc dağıldı bugün bu geldi acayip iyi fena bir ürün hem yerde havada kara heryerde kullanıyormuş :D
Sanayi tipi gibi metal yaprak baya begendim fiyatına göre 18 inc olması ve 90w olması cok iyi

Ekler

• WhatsApp Image 2025-07-14 at 20.39.39.webp
    WhatsApp Image 2025-07-14 at 20.39.39.webp
    551 KB · Hit: 186
Link var mı hocam

Eklemiştim eklenmemiş garip :D tekrar editledim

Ürün yorumları caydırdı. Gerçek 90 watt ise 16 inç olanların 3 4 katı daha güçlü üflüyor gerçekten.

@RiZZoN Denedim hocam cok iyi üflüyor 10 metreden üflüyor o derece video atacamda buraya belli olmaz şimdi anlatamam :D baya hoşuma gitti yoksa zaten konu açmam nadir beğendiğim gördüğüm şeyleri acıyorum yerde hafif kafasını kaldırdım hem dönüyor hem sabit ayaktan yukarı doğru dağıtıyor püfür püfür iyi düşünmüşler sağımda masa var yetmediğinde oraya kaldırcam ama masadaki şeyleri ucuyor diye kaldırmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cvs kumtel ve Kiwinin denedim iade ettim hepsi cöp parasını haketti bu :D

1752516004300.webp

ahahah dostum teşekkür ederim emeğin için :D Nargileyi pc ye uzak yere üfle lütfen içi zift gibi yapış yapış oluyor bir kaç yıl sonra :D
Hahaha rica ederim yok be 5 yıldır içiyorum nargilede bende öyle hiç olmadı sigara içen arkadaş var onda oluyor sarı sarı topak topak zift gibi ama nargilede hiç olmadı her türlü tütünde içtim tabi limon buz' - nar portakal vazgeçilmez

Hahaha rica ederim yok be 5 yıldır içiyorum nargilede bende öyle hiç olmadı sigara içen arkadaş var onda oluyor sarı sarı topak topak zift gibi ama nargilede hiç olmadı her türlü tütünde içtim tabi limon buz' - nar portakal vazgeçilmez
İyi keyifler diliyorum hocam :D

Bende şu modeli düşünüyorum Arçelik 16395 ve 16390 modeli tabi fiyatlar pahalı

Ekler

• IMG_20250714_223353.webp
    IMG_20250714_223353.webp
    3.8 MB · Hit: 51
AYKODGELDİ (✨ AYKODGELDİ kodu ile 600 TL alışverişe 100 TL indirim seni bekliyor!)

kodu ile taksitli aldım 40-50w 16 inc ürünlerle karşılaştırmayın onlara para vermeyin gidipte en so n 16 inc dağıldı bugün bu geldi acayip iyi fena bir ürün hem yerde havada kara heryerde kullanıyormuş :D
Sanayi tipi gibi metal yaprak baya begendim fiyatına göre 18 inc olması ve 90w olması cok iyi

Hocam tuşları kademe ayarı felan nerde

@Akanzaii06 resimde mevcut ilk sayfada sağ altta kutu gibi bir şey var

Odamda kumteli kullanıyorum uzun zamandır hb kuponla çok uyguna gelmişti 3 kademesi var en fazla 2 de kullanıyorum ve gayet yeterli,boyuda ayarlanıyor yere yakın kullanıladabiliyor, 2 katı para vermeye gerek yok bence

Geri