Ms değerlerim neden yüksek?

Xeaph

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
447
Evet arkadaşlar speednet internet sağlayıcısından internet bağlattım bir kaç gün önce. Her şey beklediğim gibi. 30-35 arası download 5-6 arası upload alıyorum. Fakat ping değerleri normalin 10-20 kadar üstünde. Bunun sebebi nedir bilen var mı? Çözümü için yardımcı olursanız mutlu olurum. Teşekkürler.

Ethernet kablosu mu, wifi adaptörü mü?

Evet arkadaşlar speednet internet sağlayıcısından internet bağlattım bir kaç gün önce. Her şey beklediğim gibi. 30-35 arası download 5-6 arası upload alıyorum. Fakat ping değerleri normalin 10-20 kadar üstünde. Bunun sebebi nedir bilen var mı? Çözümü için yardımcı olursanız mutlu olurum. Teşekkürler.
120ping gibi değerlere çıkmıyorsa eğer ping sorununuz yok demektir.

Oyunlarda sıkıntı yoksa oradaki değerin pek bir önemi yok.

Ethernet kablosu mu, wifi adaptörü mü?
Ethernet hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120ping gibi değerlere çıkmıyorsa eğer ping sorununuz yok demektir.
Normalin üstünde ama sonuçta.

Oyunlarda sıkıntı yoksa oradaki değerin pek bir önemi yok.
Yani on ping ne kadar sorun yapabilir ki? Ben sadece indirebilir miyim diye sormak istedim zaten.

Ethernet hocam

Normalin üstünde ama sonuçta.

Yani on ping ne kadar sorun yapabilir ki? Ben sadece indirebilir miyim diye sormak istedim zaten.
Ethernet kullanıyorsanız bu ping değerlerini düşüremezsiniz sağlayıcınızı arayıp durumu bildirim belki 2 3 bir şey denerler düzelir diğer türlü santrale uzaklığınla alakalıdır normal değerlerde ping alacaksın diye bir şey maaalesef yok speed testte 120 altında yardımcı olmazlar kolay kolay

Geri