baska farki varmi ve kasalar guzel mi100r ARGB, 100m RGB. Karar sizin.
Kendim 100r kullanıyorum. Küçük ve güzel ama 360mm sıvı soğutucu desteği yok, 240mm var. 3 fanlı ekran kartları sığabiliyor.baska farki varmi ve kasalar guzel mi
memnunmusunKendim 100r kullanıyorum. Küçük ve güzel ama 360mm sıvı soğutucu desteği yok, 240mm var. 3 fanlı ekran kartları sığabiliyor.
Benim isteklerimi karşılıyor. Egzoz fanı çok iyi değil ama elime para geçerse egzoz fanı değiştireceğim.memnunmusun
Anakartın nedir ? Argb girişi varsa 100r yoksa 100markadaslar bu iki kasa arasinda fark varmidir ve bunlarin hava akisi guzel mi bilgisi olan cevap verebilir mi
msi mpg b550 gaming plusAnakartın nedir ? Argb girişi varsa 100r yoksa 100m
Ozaman 100r yi al görünüşü bence daha iyi hem anakartına bağlarsın senkronize olur ekipmanlarlamsi mpg b550 gaming plus
100M'de fan rengi değişmiyor mu?Anakartın nedir ? Argb girişi varsa 100r yoksa 100m
Değişiyor fark sadece Argb birde kontrolcü değişiyor sanırım 100m de rgb kontrolcü var heralde 100r de Argb 3 pinli kontrolcü olması lazım100M'de fan rengi değişmiyor mu?
tmm saolasinOzaman 100r yi al görünüşü bence daha iyi hem anakartına bağlarsın senkronize olur ekipmanlarla