Neler Yeni

MSI 1660 Super Gaming X ile B450M S2H uyumlu mudur?

Darkseed32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Volkan çabuk
Arkadaşlar bugün sistem toplama niyetim var ekran kartı inno3d olarak düşünmüştüm ama tipini görünce biraz soğudum çok basit duruyordu araştırırken msi 1660super gaming x e baktım aralarında 300 tl var ve msi in hem soğutması hem tipi ve ışıklı olması baya hoşuma gitti eğer msi ı alırsam gigabyte b450 s2h anakart ile kullanmam sıkntı yaratır mı ve bu anakart ile ekran kartındaki o ışığı görebilirmiyim?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Uyumlu ama markaya göre ekran kartı alınmaz şu yokluk piyasasında.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
bir sıkıntı yaşamazsın

SlimShady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Faruk Tahta
Arkadaşlar bugün sistem toplama niyetim var ekran kartı inno3d olarak düşünmüştüm ama tipini görünce biraz soğudum çok basit duruyordu araştırırken msi 1660super gaming x e baktım aralarında 300 TL var ve msi in hem soğutması hem tipi ve ışıklı olması baya hoşuma gitti eğer msi ı alırsam gigabyte b450 s2h anakart ile kullanmam sıkntı yaratır mı ve bu anakart ile ekran kartındaki o ışığı görebilirmiyim?
O paraya 5600xt al geçen hafta 2650 liraya düşmüştü yine bekle gaming gecesini

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Arkadaşlar bugün sistem toplama niyetim var ekran kartı inno3d olarak düşünmüştüm ama tipini görünce biraz soğudum çok basit duruyordu araştırırken msi 1660super gaming x e baktım aralarında 300 TL var ve msi in hem soğutması hem tipi ve ışıklı olması baya hoşuma gitti eğer msi ı alırsam gigabyte b450 s2h anakart ile kullanmam sıkntı yaratır mı ve bu anakart ile ekran kartındaki o ışığı görebilirmiyim?
ekran kartındaki ışığı görmen ekran kartı tutacağı olmadan pek mümkün değil görsen bile çok az göreceksin verdiğin paraya deymeyecek

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ekran kart‘ı ne kadar ?

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
evet

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kullanabilirsin. Bir sıkıntı yaşamazsın.
Akşama indirimler var, (6,5 saat sonra başlıyor) oradan belki bütçene uygun daha iyi bir kart alabilirsin.

Darkseed32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Volkan çabuk
O paraya 5600xt al geçen hafta 2650 liraya düşmüştü yine bekle gaming gecesini
Bu akşam eğer fiyatlar cazip olursa düşünebilirim ama amd kartlardan uzak durasım var her ne kadar artık sorunsuz olsalarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanabilirsin. Bir sıkıntı yaşamazsın.
Akşama indirimler var, (6,5 saat sonra başlıyor) oradan belki bütçene uygun daha iyi bir kart alabilirsin.

Aynen bekliyorum bende

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Uyumludur
Güncel her anakart güncel her ekran kartına uyumludur

Top Bottom