Evet arkadaşlar doğru duydunuz Amazon akşam firsatlarinda monitör 6.999 TL
6800 e gecen itopyadan aoc 24 inc ips 165 hz aldımGüzel fiyat. VA bile olsa alınabilir. Bu fiyata zaten IPS yok gibi bir şey.
Güzel fiyat ama arada ekran boyut farkı varmış. Malesef 27 inç icin hem Curved hem İps ekran hretilmiyor pek sanırım. Güle güle kullanın ürününüzü6800 e gecen itopyadan aoc 24 inc ips 165 hz aldım
27'de iyi de 24'te daha yoğun ya o konuda iyiGüzel fiyat ama arada ekran boyut farkı varmış. Malesef 27 inç icin hem Curved hem İps ekran hretilmiyor pek sanırım. Güle güle kullanın ürününüzü
TV monitör gibi verimli değil oyun için tepkime süresi fazla HZ düşük hocam sony samsung lg gibi markaların üst modelleri var onlarda çok pahalı oyun için.7k ya tv almak mı daha mantıklı monitör mü
Hocam odama tv alasım vardı da kararsız kaldımTV monitör gibi verimli değil oyun için tepkime süresi fazla HZ düşük hocam sony samsung lg gibi markaların üst modelleri var onlarda çok pahalı oyun için.
Ama film maç izlerim derseniz problem olmaz
Aynen Tupac arkadaş paylaştı alayım diyordum stok bitmiş6800 e gecen itopyadan aoc 24 inc ips 165 hz aldım