MSI 4070 TI suprim x kablolama için yardım önerisi

Ezheal

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar msi 4070 ti suprim x ekran kartı ve cooler master mwe v2 850w Psu var kartı kablolarken aşağıdaki görseldeki çoklayıcı ile kabloların fakat üretici firma önerisi her 8 pini ayrı takın çoklamayın diyor ve bu kablonun adını bilmiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Hayırlı ramazanlar.

Ekler

• 31CE00C1-1B7E-48C6-829B-6C3D78FF3CE8.jpeg
    31CE00C1-1B7E-48C6-829B-6C3D78FF3CE8.jpeg
    104.5 KB · Hit: 50
Power'ın üzerinde kaç adet 8 pin girişi var en az 2 olmalı. 2 'sine de 2x8 pin takarsın 4x8 olur bunların 3'ünü takacaksın işte e.kartına.

Merhabalar msi 4070 ti suprim x ekran kartı ve cooler master mwe v2 850w Psu var kartı kablolarken aşağıdaki görseldeki çoklayıcı ile kabloların fakat üretici firma önerisi her 8 pini ayrı takın çoklamayın diyor ve bu kablonun adını bilmiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Hayırlı ramazanlar.
ekran kartı güç kablosu olarak geçiyor benim bildiğim ayrıca üretici firmanın dediği gibi psu üzerinden gelen tek kablodan çoklamayın ayrı kablolardan giriş yapın çünkü yanması ile ilgili problemler oluyormuş bu kablodan 1 adet daha alırsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

Kutu içeriğinden çıkmıyor mu?

Psu arka kısmı bu şekilde yeni kablo almam gerekiyor değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutu içeriğinden çıkmıyor mu?
Maalesef çıkmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı güç kablosu olarak geçiyor benim bildiğim ayrıca üretici firmanın dediği gibi psu üzerinden gelen tek kablodan çoklamayın ayrı kablolardan giriş yapın çünkü yanması ile ilgili problemler oluyormuş bu kablodan 1 adet daha alırsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Evet yanmadan dolayı korkuma sadece win 11 atıp güncelleyin kapattım 😄

Ekler

• 70224D83-BDBE-4A56-B406-385AC0ECBA66.jpeg
    70224D83-BDBE-4A56-B406-385AC0ECBA66.jpeg
    251.4 KB · Hit: 49
Son düzenleme:
Tamam zaten 2 slotu kullanacaksın tek kablodan 3 tane çoklamayacaksın ayrıca kutudan en az 2 tane 2x8 pin VGA yani Gpu kablosu çıkmalı her psu'da böyle. Kutudan hiç çıkmadı mı?

Ekran kartı için başka hiç bir şey çıkmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,566
Üyeler
175,070
Son üye
Papyrus
Geri