Max 3.5k daha yükseğine alıcı çıkacağını zannetmiyorum bende 3.3k dan satabildim 980ti miKonu başlıkta belli dostlar elimden max veya ortalama ne kadara çıkarabilirim?
O fiyata 1080 var uçmuşun uçak olmuşun iyi bi5-6 k eder bence 1660 Ti'dan da güçlü bir kart.
5 biraz fazla ama 4-4.5K ideal bence 1660S fiyatına bakarsak.O kadar edeceğini zannetmiyorum bence max gideceği 4 gibi duruyor yorumlardan anladığım kadarıyla
1660Ti'^dan güçlü ama onun kadar yüksek fiyata satamazsın. Max 4K civarına satabilirsin.
Aynen bende öyle bişeyler düşünüyorum. Satıyım değerlendiriyim parayı stoklar hafiften düzeldiğinde de 3060 ti alıyım zaten hali hazırda başka sistemimde var.5 biraz fazla ama 4-4.5K ideal bence 1660S fiyatına bakarsak.
Bence de öyle dostum max 4 k ya çıkarırım elimdenAyrıca o kartla mining yapılamıyor 6gb bile olsa belki bir ihtimal raven kazılabilir birde eski bir gpu ya sahip olduğu için ve çok watt harçadığı için talep görmüyor ayrıca insanlar 980ti nin gücünden de bir haberler 980ti de oldukça deneyimliyim bilip de konuşuyorum 4k nin üzerinde imkanı yok gitmez zaten 4k nın üzerindeki ilanlar sürekli duruyor satılmıyor daha uygun fiyatlara düşürülmediği sağlam pazarlık yapılmadığı taktirde