MSI A320M-A Pro AMD A320 AM4 DDR4 3200(OC)MHz mATX Hangi Ekran Kartı Uyumludur?

Huseyin51

80+
Reaksiyon skoru
22
İşyerimdeki pc'de MSI A320M-A Pro AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200(OC)MHz mATX anakart var. İşlemcide amd ryzen 5 1600 six-core processor var.
Ekran kartı alacamda hangi ekran kartı uyumludur acaba? Aklımdaki kart RTX 3050 Ventus 2X E 6G OC 96 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kart uyumlu olur mu?

uyumlu olur ama 3050 alınmaz aynı fiyatlara ikinci el 3060ti bulunur veya zorlarsan 4060 bile bulabilirsin

okula alacağım için ikinci değil sıfır lazım bütçem 8-9 bin hangi ekran kartı önerirsin
illa sıfır alacaksan o fiyatlara rtx 3050, rx 6500xt veya arc a750 var. Bu üçü arasından en performanslısı arc a750 ama biraz sıcak çalışır ve eski oyunlarda optimizasyon sorunu var ayrıca güçlü bir işlemci de gerektiriyor. Ben olsam sıfır almazdım o yüzden net bir tavsiyede bulunamayacağım.

okula alacağım için ikinci değil sıfır lazım bütçem 8-9 bin hangi ekran kartı önerirsin
Hocam boşverin bu arkadaşı 3050 güç olarak iyidir 3060 ti abartı kaçar sıffır alııcaksanız arc a750 alabilirsiniz fp olarak iyi bir kart ama bana göre zaten oyunla işiniz fln olmaz güçlü kartla yada rx 6500xtde iyidir ama sıfır fiyatları fazla

illa sıfır alacaksan o fiyatlara rtx 3050, rx 6400 veya arc a750 var. Bu üçü arasından en performanslısı arc a750 ama biraz sıcak çalışır ve eski oyunlarda optimizasyon sorunu var ayrıca güçlü bir işlemci de gerektiriyor. Ben olsam sıfır almazdım o yüzden net bir tavsiyede bulunamayacağım.
hocam okula ödenek geldi oyun için değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam boşverin bu arkadaşı 3050 güç olarak iyidir 3060 ti abartı kaçar sıffır alııcaksanız arc a750 alabilirsiniz fp olarak iyi bir kart ama bana göre zaten oyunla işiniz fln olmaz güçlü kartla yada rx 6500xtde iyidir ama sıfır fiyatları fazla
teşekkür ederim arc a750 alacam sağolun

hocam okula ödenek geldi oyun için değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim arc a750 alacam sağolun
Bende öğrencisiniz okula gidiyorsunuz sandım kusura bakmayın. O zaman rtx 3050 alabilirsiniz yeterli olacaktır.

Bende öğrencisiniz okula gidiyorsunuz sandım kusura bakmayın. O zaman rtx 3050 alabilirsiniz yeterli olacaktır.
Hocam sıkıntı büyük kasam bu TX K3 TXCHK3P300 Mid Tower PC Kasası içindede 300 Watt psu var. Ekran kartı bu kasaya sığar mı? birde bu ekran kartına uyumlu 600 watt psu önerir misin?

Hocam sıkıntı büyük kasam bu TX K3 TXCHK3P300 Mid Tower PC Kasası içindede 300 Watt psu var. Ekran kartı bu kasaya sığar mı? birde bu ekran kartına uyumlu 600 watt psu önerir misin?
3050 yerine dediğimi almanız daha mantıklı olur fiyat olarak aynılar ama dediğim arc a750 daha güçlü

dediğini alacam arc a750. peki ekran katına uyumlu 600 watt psu önerir misin?
Tabi sorun değil yalnız şunu söyliyim güçlü bi kart işlemcinize oranla darboğaz olur oyun gibi şeylerle ilgileniyorsanız ve bütçeniz nedir psu için

Geri