Arkadaşlar vatandan hazır sistem aldım stok soğutucuyu cıkartıp kule tıpı soğutucu takmak ıstıyorum ama cpu fan braketi kutunun ıcınden cıkmadı nerden bulunulabılır.Gıgabayt b650m fan braketi bu modele uyar mı? bılgısı olan varsa sevınırım
Braket zaten stok fanla da takılı oluyor. Sadece ön bağlantı için plastik parçalar olması gerek anakart kutunda.Arkadaşlar vatandan hazır sistem aldım stok soğutucuyu cıkartıp kule tıpı soğutucu takmak ıstıyorum ama cpu fan braketi kutunun ıcınden cıkmadı nerden bulunulabılır.Gıgabayt b650m fan braketi bu modele uyar mı? bılgısı olan varsa sevınırım
yok kule tıpı soğutucuyu o yuzden takamıyoruz hiç bi yerde de bulamadım bı yerde buldum oda bozuk gıgabayt b650 anakartın braketi acaba uyar mı bu modele ?Braket zaten stok fanla da takılı oluyor. Sadece ön bağlantı için plastik parçalar olması gerek anakart kutunda.
Uyması gerek. Tüm AM5 breketleri aynı yapıda gibi, hatta AM4 ile de aynı yapı büyük ihtimalle.yok kule tıpı soğutucuyu o yuzden takamıyoruz hiç bi yerde de bulamadım bı yerde buldum oda bozuk gıgabayt b650 anakartın braketi acaba uyar mı bu modele ?
hocam teşekkur ederim size özelden yazdımUyması gerek. Tüm AM5 breketleri aynı yapıda gibi, hatta AM4 ile de aynı yapı büyük ihtimalle.