Evet bendede öyle bir türlü olmuyor sadece fps avg fps açıyorum yok diğerleride aynı şekildeArkadaşlar bir türlü yapamadım doğru seçiyorum ama oyunda fps gözüküyor ortalama ve minimum fps gözükmüyor bunu nasıl ayarlarım?
Ayarlar kısmında tonla seçenek var. Uzunca bir liste halinde. Oradan istedikleriniz tikleyerek aktif hale getirin.Evet bendede öyle bir türlü olmuyor sadece fps avg fps açıyorum yok diğerleride aynı şekilde
dostum benden iyi mi biliyorsun? Kendim tikini atıyorum ve bilgi ekranında (OSD)de göster tikini atıyorum oyunda yok gözükmüyorAyarlar kısmında tonla seçenek var. Uzunca bir liste halinde. Oradan istedikleriniz tikleyerek aktif hale getirin.
AVG Ve Minimum fps leri göstermiyor tıklıyoruz zaten ama nedense böyle bir sorun varAyarlar kısmında tonla seçenek var. Uzunca bir liste halinde. Oradan istedikleriniz tikleyerek aktif hale getirin.
Evet yapan nasıl yapıyor merak ediyorumAVG Ve Minimum fps leri göstermiyor tıklıyoruz zaten ama nedense böyle bir sorun var
Valla izlediğim her benchmark testinde adamlar yapıyor baya gözüküyor internettede bulamadım nasıl yapıcazki :/Bende de o sorun var avg 0.1 vs. göremiyorum. Sadece anlık fps gözüküyor o kadar.
Teşekkürler yapacağım da, bu benchmark yapan adamlar nasıl video da gözükmesini sağlıyor ?Bunu yapman yeterli. Oyun İçinde F3 e bas başlatmak için. Durdurmak için F4
Raporun nereye çıkmasını istiyorsan. Aşağıdan belirt.
Notepad dosyası oluşturacak. Masaüstüne değerler onun içerisinde.
Teşekkürler yapacağım da, bu benchmark yapan adamlar nasıl video da gözükmesini sağlıyor ?