Neler Yeni

MSI Afterburner fanları %33 ün altında kullanamıyorum.

rexoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer
Dostlar başlıkta belirttiğim gibi msi afterburner da manuel olarak fan hızı ayarlamak istiyorum ve fanların 55 derece altında çalışmasını istemiyorum.Uygulamada ayarlama yapıyorum fakat ayarları kaydettiğimde fanların çalışmamasını istediğim sıcaklık aralığında bile %33 fan kullanımı oluyor.Yüklediğim resimdeki grafikte de %33 olan kısımdan noktalı bir çizgi geçiyor ve fanları %33 altında kullanmama izin vermiyor.Bunu nasıl ayarlayabilirim veya ayarlanabiliyor mu?Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    99.1 KB · Hit: 10

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bazı kart modelleri düşük RPM değerinde başlamıyor, özellikle Çin işi olanlarda var bu.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Arda
Dostlar başlıkta belirttiğim gibi msi afterburner da manuel olarak fan hızı ayarlamak istiyorum ve fanların 55 derece altında çalışmasını istemiyorum.Uygulamada ayarlama yapıyorum fakat ayarları kaydettiğimde fanların çalışmamasını istediğim sıcaklık aralığında bile %33 fan kullanımı oluyor.Yüklediğim resimdeki grafikte de %33 olan kısımdan noktalı bir çizgi geçiyor ve fanları %33 altında kullanmama izin vermiyor.Bunu nasıl ayarlayabilirim veya ayarlanabiliyor mu?Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartınız minimum o fan hızına izin veriyordur hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,017,231
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom