Oyun esnasında bakmak lazım sistem boşta iken evet değerler normal ama bir sorun varsa da boşta iken anlaşılmaz.Arkadaşlar pek anlamıyorum değerleri normal mi
Alıntıyı görüntüle
oyunda ekran fotorafı alırken siyah ekran olarak çekiyorOyun esnasında bakmak lazım sistem boşta iken evet değerler normal ama bir sorun varsa da boşta iken anlaşılmaz.
Telefon ile çek sen de dostum. Siyah ekran olması da tuhaf ayrıca.oyunda ekran fotorafı alırken siyah ekran olarak çekiyor
Oyun esnasında atın hocam boşta iken çoğu sistem stabil çalışır zaten.bende yeni bir sistem aldım pek anlamıyorum değerler nasıl?
World of tanks yüksek ayarlar 60fps sabitledim değerler buNormal gözüküyor keyfinize bakın. Bu arada ekran fotosu nasıl siyah geliyor anlamadım.
Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyun için print screen tuşunu basınca paintte yapistiriyorum siyah ekran geliyor fotoraf komple siyahNormal gözüküyor keyfinize bakın. Bu arada ekran fotosu nasıl siyah geliyor anlamadım.
Gayet iyi hocam değerler kafanıza takmayın. Birde sorum olacak monitörünüz 60 hz olduğu için 60'a sabitlediniz değilmi?World of tanks yüksek ayarlar 60fps sabitledim değerler bu
Kaç hz olduğunu nerden öğrenebilirim eski birazGayet iyi hocam değerler kafanıza takmayın. Birde sorum olacak monitörünüz 60 hz olduğu için 60'a sabitlediniz değilmi?
Sağtık görüntü ayarları altta gelişmiş görüntü ayarları var ona tıklayın hemen çıkıyor (eğer w10 ise)Kaç hz olduğunu nerden öğrenebilirim eski biraz
Win 7 usta sistemim win10 kaldırırmı cogu vidoyda gördüm sistemim aynı win10 kullanıyorlarSağtık görüntü ayarları altta gelişmiş görüntü ayarları var ona tıklayın hemen çıkıyor (eğer w10 ise)
Sağtık görüntü ayarları altta gelişmiş görüntü ayarları var ona tıklayın hemen çıkıyor (eğer w10 ise)
1440×900Sağtık görüntü ayarları altta gelişmiş görüntü ayarları var ona tıklayın hemen çıkıyor (eğer w10 ise)