Neler Yeni

Msi Alpha 17 nasıldır?Kullananlar memnunmu?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki monster götürecekmi hep biryerleri kırılacak ben zaten gt740 i54200m bir laptoptan geçeceğim için sıkıntı olmayacak:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben oyunları medium da oynayarak bakımlarını yaparak baya kullanırım sonuçta 13000 TL az bi para değil
Durduk yere hiçbir laptop kırılmaz. Kullanıcıların çoğu ürününü hor kullanıyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Youtubeye yaz monster diye kullanıcıları çok pişman

Markadan değil malzeme kalitesi arasında çok fark var
Pişman olan kullanıcılardan çok memnun olan kullanıcıları da çok gördüm teknik servisi ilgileri alakaları çok iyi bende kullandığım için söylüyorum

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Youtubeye yaz monster diye kullanıcıları çok pişman

Markadan değil malzeme kalitesi arasında çok fark var
Herkes monster önermiş. Hala MSI alıcam diye tutturuyosun. Fikirlerimizi önemsemiyosan konu açmana da gerek yok bence. Monsterın ABRA serisi öyle TULPAR serisi tamamen farklı 1660Tİ li modeli kullanmaktayım malzeme kalitesi güzel.

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun
Ya arkadaşım hangi Laptop 10 sene götürür. RX 5500M alacağım diyorsun. O laptop 4 sene götürürse dua et. Sonra oyunları Lowda değil 720p de oynayacaksın.

Herkes monster önermiş. Hala MSI alıcam diye tutturuyosun. Fikirlerimizi önemsemiyosan konu açmana da gerek yok bence. Monsterın ABRA serisi öyle TULPAR serisi tamamen farklı 1660Tİ li modeli kullanmaktayım malzeme kalitesi güzel.
Aynen öyle. Bir de gelmiş dikleniyor. Arkadaş 13.000 TL verip RX 5500M almak istiyor.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
MSI da, Asus ROG da Asus TUF da hiçbir seride herkes memnun kalmayabilir. Tüm serilerde memnun kalanlar da var bi o kadar da kalmayan var bazı özelliklerine

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
Ya arkadaşım hangi Laptop 10 sene götürür. RX 5500M alacağım diyorsun. O laptop 4 sene götürürse dua et. Sonra oyunları Lowda değil 720p de oynayacaksın.

Aynen öyle. Bir de gelmiş dikleniyor. Arkadaş 13.000 TL verip RX 5500M almak istiyor.
5600M ve ben gt740 bir laptopu 7 sene kullandım

Fikirlerinizi önemsemesem konu açmam monsterin memnun kullanıcıları kadar msi in da memnun kullanıcıları var

3000 serisi 2000 serisinden daha ucuz:)
Link atabilirmisiniz

beardbora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bora
Msi kalitesi diye bir şey var ben bu bilgisayarı en az 10 yıl kullanacağın monster beni o kadar götürmez.
MSI GE73 Raider'e eskiden sahip olan biri olarak söyleyebilirim ki laptop seni 10 yıl götürmez 5 yılda götürmez emin ol buna götürmez derken şunu belirtmemde fayda var laptop bozulur anlamında demiyorum son çıkan oyunları low da zor oynarsın. 3 yıl kullandıktan sonra daha geçenlerde sattım masaüstü topladım kendime 3060ti ekran kartlı bu ekran kartlı bide 5 yıl anca götürür diye düşünüyorum. O yüzden bu fikirden bence uzaklaşmanı tavsiye ederim. Ben MSI'dan gerçekten çok memnumdum 3 yıl sonunda bile canavar gibiydi fakat ekran kartı 1050ti olduğu için son çıkan oyunlarda low ayarlarda oynamak istemedim oyunun güzelliği kaçıyor. Monster mı MSI mı deseler ben MSI seçerdim monster kullanmadım fakat kasa kalitesi açısından gördüğüm kasalarda o farkı anlamıştım.

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
MSI GE73 Raider'e eskiden sahip olan biri olarak söyleyebilirim ki laptop seni 10 yıl götürmez 5 yılda götürmez emin ol buna götürmez derken şunu belirtmemde fayda var laptop bozulur anlamında demiyorum son çıkan oyunları low da zor oynarsın. 3 yıl kullandıktan sonra daha geçenlerde sattım masaüstü topladım kendime 3060ti ekran kartlı bu ekran kartlı bide 5 yıl anca götürür diye düşünüyorum. O yüzden bu fikirden bence uzaklaşmanı tavsiye ederim. Ben MSI'dan gerçekten çok memnumdum 3 yıl sonunda bile canavar gibiydi fakat ekran kartı 1050ti olduğu için son çıkan oyunlarda low ayarlarda oynamak istemedim oyunun güzelliği kaçıyor. Monster mı MSI mı deseler ben MSI seçerdim monster kullanmadım fakat kasa kalitesi açısından gördüğüm kasalarda o farkı anlamıştım.
1050 ti götürmez ama ben 7 8 sene iyi kötü kullanacağım

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Peki monster götürecekmi hep biryerleri kırılacak ben zaten gt740 i54200m bir laptoptan geçeceğim için sıkıntı olmayacak:)

Ben oyunları medium da oynayarak bakımlarını yaparak baya kullanırım sonuçta 13000 TL az bi para değil
hangi alpha 17 modelinden bahsediyorsunuz 3. nesil olan mı 4. nesil olan mı
yani msi kalitesi ortada ama 2070 hp laptop var bu fiyata ben olsam onlara da bir bakardım

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
MSI da, Asus ROG da Asus TUF da hiçbir seride herkes memnun kalmayabilir. Tüm serilerde memnun kalanlar da var bi o kadar da kalmayan var bazı özelliklerine
Pişman olan kullanıcılardan çok memnun olan kullanıcıları da çok gördüm teknik servisi ilgileri alakaları çok iyi bende kullandığım için söylüyorum

Kararımı verdim monster alacağım memnun kalmazsam iade edeceğim iade alırlarmı

hangi alpha 17 modelinden bahsediyorsunuz 3. nesil olan mı 4. nesil olan mı
yani msi kalitesi ortada ama 2070 hp laptop var bu fiyata ben olsam onlara da bir bakardım
A4dek modelinden bahsediyordum bir bakayım hp lere

Top Bottom