Bunları sabah yaptım olmadiHDMI kablosunu ekran kartına taktığına emin ol bios güncel değilse görüntü gelmeyebilir birde psuyu kapatıp bios pilini çıkarıp 1 dk bekle geri tak olmazsa bios güncellemesi yapman gerekebilir.
Denedim olmuyorFanların Tam performans mı dönüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartını çıkarıp denedin mi
Bunları sabah yaptım olmadi
Bios gelmiyor
Denedim olmuyor
Bios güncellemesi yapman gerekiyor muhtemelen o zaman.Bunları sabah yaptım olmadi
Bios gelmiyor
Denedim olmuyor
Nasıl yapabilirimBios güncellemesi yapman gerekiyor muhtemelen o zaman.
Hocam arkadaşın dediği gibi monitörden gelen kabloyu ekran kartına takmanız gerekmekte ayrıca ekran kartına güç kablosu bağlamamışsınız galiba gücü anakarttan çeken bir ekran kartı bu böyle varsayarsak, monitörde hem hdmı hem display port girişi varsa siz hdmı ile bağladıysanız görüntüyü display port girişinden falan almaya çalışıyor olabilir ona da bir bakın monitörden eğer bunların hiç biri olmazsa farklı hdmı kablosu ile deneyin.Bunları sabah yaptım olmadi
Bios gelmiyor
Denedim olmuyor
Eski nesil işlemci bulman gerekli yada bilgisayarcıya götür.Nasıl yapabilirim
Ekran kartin güç girişi yok hiç biri olmadı olmuyorHocam arkadaşın dediği gibi monitörden gelen kabloyu ekran kartına takmanız gerekmekte ayrıca ekran kartına güç kablosu bağlamamışsınız galiba gücü anakarttan çeken bir ekran kartı bu böyle varsayarsak, monitörde hem hdmı hem display port girişi varsa siz hdmı ile bağladıysanız görüntüyü display port girişinden falan almaya çalışıyor olabilir ona da bir bakın monitörden eğer bunların hiç biri olmazsa farklı hdmı kablosu ile deneyin.
Görüntü kablosunu ekran kartının farklı girişlerine takmayı deneyin hocam belki taktığınız giriş bozulmuş olabilirEkran kartin güç girişi yok hiç biri olmadı olmuyor
Diğer kasaya denedim calisir durumdaGörüntü kablosunu ekran kartının farklı girişlerine takmayı deneyin hocam belki taktığınız giriş bozulmuş olabilir
Bios update yapman gerekiyor uğraşma boşuna.Ekran kartin güç girişi yok hiç biri olmadı olmuyor