Neler Yeni

msı armor gtx 1060 3gb termal ped yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
alparslan doğan
msı armor gtx 1060 3gb termal ped yok karttakı 3 yere sol kısımda bulunan ternmal ped konmamıs fabrıka cıkısı kasam ıyı oldugu ıcın kart 65 derece calısıyor max pcb vram leri sogutur bılıyorum ama ben bu karta owerclock yapıcam gpu clock +225 vram clock +400 fln parformans cıddı ıyılesıyor ama dedıgım gıbı sol kısımdakı 4 vramde termal ped yok oc da calıstırmaktan korkuyorum termal pedı ben koysam bıle pedler sogutma bloguna denk gelmıyor bu yuzden fabrıka da koymamıs sogutma blogu soldakı vramlere cok az denk gelıyor ama tam kapatmıyor oyuzden ustunde soktugumde termal ped yoktu vrem lerde ısı sensoru yok sıcaklıga da bakamıyorum ne yapmalıyım gaming x modelınde arada hep ped var hep extra metal sogutma var oyuzdann bayagı oc kaldırıyor
cd4e4164-3878-4009-8ba0-6e5dbcb06c6d.jpg

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
Fikir amaçlı söylüyorum, mantıklıysa yapabilirsin. Termal pedi iki kat üst üste, soğutmaya değecek kadar koysan iş yapar mı?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
alparslan doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sogutma bloğu 1.5mm duz ped koysam normal sartlarda deger sorun boşluk değil uzerinde termal ped olmayan vram lere kartın ızgaralı yapisi denk geliyor soğutma bloğunun duz kismi vramlerin yuzde 20sine deger
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fikir amaçlı söylüyorum, mantıklıysa yapabilirsin. Termal pedi iki kat üst üste, soğutmaya değecek kadar koysan iş yapar mı?
Karti toplu ilen yandan isikla bakinca bakir borularin da gectigi duz alüminyum yuzey e veramler den gelmiyor izgara kisminda kaliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük kare sogutma bloğu kucuk kare vrem bu sekilde kalıyor msi armor sagolsun bir sorun yapmaz ama yüksek owerclok da sorun olabilir

Ekler

• Screenshot_2022-02-11-06-53-26-113_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-11-06-53-26-113_com.android.chrome.jpg
    220.8 KB · Hit: 37

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,344
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Çift kat yap, ızgaraya değsin en azından ızgarada biraz iş yapar, ayrıca GDDR5 bellekler çok ısınmıyor, oc sorun yaratmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
alparslan doğan
Çift kat yap, ızgaraya değsin en azından ızgarada biraz iş yapar, ayrıca GDDR5 bellekler çok ısınmıyor, oc sorun yaratmaz.
İzgarali yuzey e 3-3.5 kat yapmam lazim ped ile yuzde 20 sini sogutmya degdirmeye çalıştım oc olmadan kaç derecede çalışır acaba 400mhz bellek ocbile kaca cikar en fazla kart max 65 oluyor kasa hava akışı iyi baya vramlerde ısı sensörü yok

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,344
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İzgarali yuzey e 3-3.5 kat yapmam lazim ped ile yuzde 20 sini sogutmya degdirmeye çalıştım oc olmadan kaç derecede çalışır acaba 400mhz bellek ocbile kaca cikar en fazla kart max 65 oluyor kasa hava akışı iyi baya vramlerde ısı sensörü yok
Çekirdek ısısı ile bellek ısısını referans almak tam doğru değil, Gddr5 old. için 90-100 derecelere çıkmaz o yüzden yediği kadar oc yapabilirsin. Pad koysan iyi olurdu ama olmuyorsa zorlama 3.5kat pad masraflı olur.
Bende armor 1080 vardı mining yapıyordum, sonra sattım onda pad varmıydı bilmiyorum ama miningde bile sıkıntı çıkarmıyordu.
Yavaş yavaş değer arttır, Test et gittiği yere kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
alparslan doğan
Çekirdek ısısı ile bellek ısısını referans almak tam doğru değil, Gddr5 old. için 90-100 derecelere çıkmaz o yüzden yediği kadar oc yapabilirsin. Pad koysan iyi olurdu ama olmuyorsa zorlama 3.5kat pad masraflı olur.
Bende armor 1080 vardı mining yapıyordum, sonra sattım onda pad varmıydı bilmiyorum ama miningde bile sıkıntı çıkarmıyordu.
Yavaş yavaş değer arttır, Test et gittiği yere kadar.
Voltaj vermeden core + 225
Vram mhz +500 e kadar tasiyor

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,344
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom