El-Bâbin_Şubin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
5000 TL'ye sıfır satan miningcilere toplu falan satıyordur internette en ucuz 7000 TLbi yerde gordum ya 5k ya vardı
5000 TL'ye sıfır satan miningcilere toplu falan satıyordur internette en ucuz 7000 TLbi yerde gordum ya 5k ya vardı
ya ben soyle yapmayı düşünüyom satıp itopya dan saphire rx5500xt almayı düşünüyorum oda stok yok ama gelince satıcam zaten minigciler onu havada kapacak2.elden alacaksınız.
Şanslıysanız 5000₺'ye alan olursa 2.elden 1660S alabilirsiniz.
olm ozaman benim elimde bir sistem dizecek kadar para eden bi kart var vay anasını beAMD, 8 GB, Radeon RX 580 Ekran Kartı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
AMD, 8 GB, Radeon RX 580 Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ne 8gb modeli 7k dan sat8GB
Mesaj otomatik birleştirildi:
5K satamam çünkü 5k ya sıfırını satan var
abi ben direk satıp hem işlemci yukseltirim hem anakart yukseltirim hemde ekran katı yukseltirim işe bak lanNe 8gb modeli 7k dan sat
aklımın ucun dan geçmezdi lan alırkenabi ben direk satıp hem işlemci yukseltirim hem anakart yukseltirim hemde ekran katı yukseltirim işe bak lan
7k koy 6500 e in garantisi varsa en az 6500 e inabi ben direk satıp hem işlemci yukseltirim hem anakart yukseltirim hemde ekran katı yukseltirim işe bak lan
evet 3yıl garantisi var7k koy 6500 e in garantisi varsa en az 6500 e in
Ozaman 7 den koy 3 yıl garantili temiz yaz 1 haftaya çıkar alıcıevet 3yıl garantisi var
3.5-4K arası eder.@rdeMStakeN @ArtiAnius hocam i5 9400f gtx 1050 ti 8 gb ramli asus gaming sistem arkadaşımda kaça satabilir şuanki durumda.
oooh zengin oldum desene ulan işe bak yaOzaman 7 den koy 3 yıl garantili temiz yaz 1 haftaya çıkar alıcı
1050 ti ı satamaz hocam ya mining yapamıyo yapıyo ama az yapıyo satamaz 5.5 6k ya koysun bence çok fazla istek gelirse 7 ye çıksın 6.5 verene satsın derim ama 0 ı 4k falan bunu göze alsın@rdeMStakeN @ArtiAnius hocam i5 9400f gtx 1050 ti 8 gb ramli asus gaming sistem arkadaşımda kaça satabilir şuanki durumda.