Var hocam.sistem topluyorum b550 ile b450 arasında baya fiyat farkı var msı b450m-a pro max ıı anakart alıcam smart access memory desteği varmı
Sağolun Hocam Gerçekten Çok İşime YaradıVar hocam.
B350, A320, B450, A520, B550 de Resize BAR (SAM) ayarı var hocam. Önemli değil.Sağolun Hocam Gerçekten Çok İşime Yaradı
benim a520mde yok emin misiniz olduğundanB350, A320, B450, A520, B550 de Resize BAR (SAM) ayarı var hocam. Önemli değil.
Var hocam. Anakartın tam modeli nedir?benim a520mde yok emin misiniz olduğundan
Var hocam. Anakartın tam modeli nedir?
benim rx6900xt dede amd adrenalinde açamıyordum.anakart asus a620mk...biostan bulup açtım.Sonra amd yazılımında açıldıgigabyte a520m k v2
Mesaj otomatik birleştirildi:
amdnin uygulamasında uygun değilsiniz diyor 5600 ve 6700xt ile kullanıyorum
BIOS'a gir. Girdikten sonra F2 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Boot sekmesinden CSM Support ayarını Disabled konuma getirip kaydedip çık. Ondan sonra tekrardan BIOS'a gir. Girdikten sonra Settings sekmesine tıkla. Karşına gelen ekranda IO Ports yazana bas. Karşına gelen yeni ekranda da Above 4G ile Resize BAR olacak. İkisini öncelikli olarak seçeneklerde Enabled varsa Enabled yapacaksın yoksa Auto yapacaksın hocam.gigabyte a520m k v2
müsait ilk anımda bakacağım çok teşekkürlerBIOS'a gir. Girdikten sonra F2 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Boot sekmesinden CSM Support ayarını Disabled konuma getirip kaydedip çık. Ondan sonra tekrardan BIOS'a gir. Girdikten sonra Settings sekmesine tıkla. Karşına gelen ekranda IO Ports yazana bas. Karşına gelen yeni ekranda da Above 4G ile Resize BAR olacak. İkisini öncelikli olarak seçeneklerde Enabled varsa Enabled yapacaksın yoksa Auto yapacaksın hocam.