Neler Yeni

MSI B450m-a pro Max ve AMD ryzen 3 4300ge işlemci uyumlumudur

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Sefa Kılıç
Gigabyte b450 s2h anakart ile AMD ryzen 3 4300ge update yapmadan görüntü vermiyor çevremdeki nekadar tamirci varsa aradım işlemci yok yapamayız dedi MSI b450 aynı update olayına sahipmi onu söyleyebilirmisiniz? ona göre iade edip MSI alicam

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Hayır b450 anakartların hiçbirinde 4300ge ile görüntü alamazsiniz elinizdeki anakartı garantiye gönderip 4 ve 5.nesil destekli bios guncellemesini yapmasını istemelisiniz.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Evet aynı olaya sahip.
En iyisi Gigabyte yetkili servisi'ne gönderin orada bios güncellemesi yaparlar.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,497
İsim
Hakanbey
Şimdi Forumda şöyle bir büyük bir sorunumuz var, Adam 4300g için anakart önerisi istediği zaman Bu tarz problemlerden bahsetmeden direk b450 önerisinde bulunuyoruz. Sonra adam problem yaşayınca Genelde öneride bulunananlar yorum yapmıyor yada yaparsa Tamirciye git garantiye git felan diyor. Bence bu bilgilerin anakart önerisini yaparkende söylemek gerekiyor. Sonuçta insanlar para veriyor. ve Biz forumdaki üyelere güveniyorlar. Bugün 4300g için anakart önerir misiniz? diye konu açın bakın göreceksiniz ne demek istediğimi. Lütfen birbirimize yardımcı olalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gigabyte b450 s2h anakart ile AMD ryzen 3 4300ge update yapmadan görüntü vermiyor çevremdeki nekadar tamirci varsa aradım işlemci yok yapamayız dedi MSI b450 aynı update olayına sahipmi onu söyleyebilirmisiniz? ona göre iade edip MSI alicam
Kardeşim hangi şehir ve semtte oturuyorsun ben sakaryadayım bana yakınsan elimde 2600x işlemci var kasanı getir yardımcı olayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Sefa Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet aynı olaya sahip.
En iyisi Gigabyte yetkili servisi'ne gönderin orada bios güncellemesi yapar

Şimdi Forumda şöyle bir büyük bir sorunumuz var, Adam 4300g için anakart önerisi istediği zaman Bu tarz problemlerden bahsetmeden direk b450 önerisinde bulunuyoruz. Sonra adam problem yaşayınca Genelde öneride bulunananlar yorum yapmıyor yada yaparsa Tamirciye git garantiye git felan diyor. Bence bu bilgilerin anakart önerisini yaparkende söylemek gerekiyor. Sonuçta insanlar para veriyor. ve Biz forumdaki üyelere güveniyorlar. Bugün 4300g için anakart önerir misiniz? diye konu açın bakın göreceksiniz ne demek istediğimi. Lütfen birbirimize yardımcı olalım.

Kardeşim hangi şehir ve semtte oturuyorsun ben sakaryadayım bana yakınsan elimde 2600x işlemci var kasanı getir yardımcı olayım.
Donanım arşivi önerdi diye gözümü kapatıp aldım direk oda bahsetmemiş

Düşünmen yeter okadar yakın değilim mecburen arena servisine yolamak zorundayım

Son düzenleme:
Top Bottom