Neler Yeni

Msi B650 Gaming Plus Wifi Ram Sorunu

Eric Cartman

80+ Bronze
Merhaba MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi anakartım var işlemcim 7500F AM5'e geçerken RAM olarak G.Skill RAM aldım uyumluluk listesine bakaraktan (F5-6000J3636F16GX2-TZ5NR) fakat sistemi restart ettiğimde bootta sarı ışıkta kalıyordu sistem açılmıyordu resette, anakartı servis pointe gönderdim işlemciyide gönderin dediler kendileri denediler farklı uyumlulukta olan bir RAM'lar ile 2-4 kombinasyonlu şekilde xpm ve EXPO açarak denemişler yaklaşık 20-25 defa reset atmışlar hiçbir sorun görülmediğini belirttiler teknik servisteki arkadaşla konuştuğumda bunları aktardı bana, daha öncede elimdeki RAM'ı garantiye göndermiştim değiştirdiler fakat sıfır gelen RAM'de de aynısı oldu, uyumluluk listesinde olan bir RAM nasıl böyle bir sorun oluşturabiliyor anlamış değilim. RAM önerisi istiyorum sizlerden sağlam sorunsuz okuduğunuz için teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mert
hocam windowstan yeniden başlattığınızda sarı ışıkta kalıyor mu illallah ettim gerçekten
Henüz windows kuramadım bugün kurucam ama biosta restart attım falan bir sorun yoktu bende akşam kurayım haber veririm ben size
Mesaj otomatik birleştirildi:

Henüz windows kuramadım bugün kurucam ama biosta restart attım falan bir sorun yoktu bende akşam kurayım haber veririm ben size
Bios guncellediniz Mi ,? Beta sürüm var isterseniz şansınızı deneyin hali hazırda beta öncesi yüklüyse. Çünkü beta sürümde ram ile ilgili iyileştirmeler yapıldığı yazıyor

Eric Cartman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biosta sorun olmuyor genellikle hocam wini tamamen kurun deneyin size zahmet, haber bekliyorum çok teşekkür ediyorum

Bios guncellediniz Mi ,? Beta sürüm var isterseniz şansınızı deneyin hali hazırda beta öncesi yüklüyse. Çünkü beta sürümde ram ile ilgili iyileştirmeler yapıldığı yazıyor
bios en son beta sürümde hocam bios cmos hepsini denedim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,097
İsim
Emre Zengin
biosta sorun olmuyor genellikle hocam wini tamamen kurun deneyin size zahmet, haber bekliyorum çok teşekkür ediyorum

Windows üstünden Hızlı Başlatı kapatıp falan öyle denedin mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mert

Tamamdır ben haber vericem size biraz geç yazarım muhtemelen çünkü kabloları toparlayıp bios güncellemesi ve ayarlarını yapıp öyle kuracağım. Restart vs atıp bilgi veririm

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,097
İsim
Emre Zengin

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Eymen
hocam windowstan yeniden başlattığınızda sarı ışıkta kalıyor mu illallah ettim gerçekten
aynı sorun bendede vardı xmp veya expo acınca oluyordu mecbur biosa reset atıyordum şuan kapalı xmp ve expo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,650
Üyeler
170,228
Son üye
Soydan42
Top Bottom