MSI MPG B850 Edge Ti Wifi var hocam ama biraz tuzlu.Kasa MSI mag pano 100r pz white
Asrock anakartlar nasıldır hocam b850 var beyaz 9K b650m project zero alıp iptal ettim kötü mü ettim bilemedimMSI MPG B850 Edge Ti Wifi var hocam ama biraz tuzlu.
Onun yerine komple beyaz değil ama msi x670e var. Özellik açısından çok doludur.
Daha da uygun fiyata b650m gaming plus var.
Valla hocam asrock bilmiyorum.Asrock anakartlar nasıldır hocam b850 var beyaz 9K b650m project zero alıp iptal ettim kötü mü ettim bilemedim
B650 Project Zero aldım kasa uyumluluğu ve kablo kirliliğini önlemek içinHocam bende B650M gaming plus var dı komple beyaz olsun diye
bunu aldım değerlendirebilirsin sende fiyatı f/p geldi bana
Kasa uyumluysa o da güzel hocam ben siyah pcbı de gözükmesin diye bunu aldım. Gamig plus biraz sırıtıyor gibiydi beyaz kasada soğutucuları beyaz gözüksede bir de m2 ssd slotu daha fazla ilerde ek m2 takmam lazım olur diyeB650 Project Zero aldım kasa uyumluluğu ve kablo kirliliğini önlemek için
2 slot yetiyor bana şuan daKasa uyumluysa o da güzel hocam ben siyah pcbı de gözükmesin diye bunu aldım. Gamig plus biraz sırıtıyor gibiydi beyaz kasada soğutucuları beyaz gözüksede bir de m2 ssd slotu daha fazla ilerde ek m2 takmam lazım olur diye
Xpg lancer beyazRam olarak ne kullanıyorsun hocam beyaz mı
asrockların sıkıntılı olduğunu duydum ondan dolayı önermem sırf beyaz diye gidip b650 almayınAsrock anakartlar nasıldır hocam b850 var beyaz 9K b650m project zero alıp iptal ettim kötü mü ettim bilemedim
Bunun bende b650 m versiyonu var zaten hocam benim attığım elite auros modeli bu attığınız pek mantıklı gelmedi aynı fiyat zaten 2sideasrockların sıkıntılı olduğunu duydum ondan dolayı önermem sırf beyaz diye gidip b650 almayın
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,571741768.html şu arkadaşı alın bazı b850 ile aynı fiyatta bütçeniz yok ise bunun 850 versiyonunu alın.