Yardım Msi b850 gaming plus vs x870 P

hamszzz

80+
Reaksiyon skoru
101
MSI PRO X870-P WiFi DDR5 8200MHz(OC) Soket AM5 M.2 HDMI ATX Anakart

Ürünler bunlar x870P şu an bende var ama iade süresim var açmadım diğeri daha mı iyi b850 x870 daha yemi diye biliyorum sade tasarımı başta hoşuma gitmişti ama şimdide daha mı böyle gaming tarzı olsaydı diyorum

Kurgu vs yaptığım için bazen 10 bazen 500 gb a kadar aktarım yapıyorum usb portları ve m2 çokluğu önemli

Bende bu kartlar arasında kaldım ya + birde Asus B850 Tuf plus var evet x870 daha iyi bir chipset ama b850 nin gaming modelleri bi kafa karıştırıyor

Bende bu kartlar arasında kaldım ya + birde Asus B850 Tuf plus var evet x870 daha iyi bir chipset ama b850 nin gaming modelleri bi kafa karıştırıyor
Kznka ben de tasarımından dolayı siyah kasa dizdim içinde çok mu sırıtır diye triplebdim yoksa iyi ksrt

MSI PRO X870-P WiFi DDR5 8200MHz(OC) Soket AM5 M.2 HDMI ATX Anakart

Ürünler bunlar x870P şu an bende var ama iade süresim var açmadım diğeri daha mı iyi b850 x870 daha yemi diye biliyorum sade tasarımı başta hoşuma gitmişti ama şimdide daha mı böyle gaming tarzı olsaydı diyorum

Kurgu vs yaptığım için bazen 10 bazen 500 gb a kadar aktarım yapıyorum usb portları ve m2 çokluğu önemli
X chipsette daha fazla i/o giriş çıkış var . Hangisi kullanımına gerekli ise . Normal kullanıcıdan fazla bileşenin varsa X . Anakart im iyi vrm kaliteye sahip olsun dersen orta üst b chipset anakart olmalı .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X giriş seviyesi B orta üst iyi seçim yapmak gerek 2 kartda farklı kullanıcı kitlesine hitap ediyor .

Butcen ne kadardı ?

X chipsette daha fazla i/o giriş çıkış var . Hangisi kullanımına gerekli ise . Normal kullanıcıdan fazla bileşenin varsa X . Anakart im iyi vrm kaliteye sahip olsun dersen orta üst b chipset anakart olmalı .

X giriş seviyesi B orta üst iyi seçim yapmak gerek 2 kartda farklı kullanıcı kitlesine hitap ediyor .

Butcen ne kadardı ?
11 bin peşine taksit olursa

Butcen ne kadardı ?
Kurgu yapıyorum dediğim gibi oyunda oynuyorum bilgisayarla hrr şryi yapıyorum genel olarak 3D merağımda var böyle bir şey yapmak istediğimde beni zorlamıcak bi sistem istiyorum

Son düzenleme:
x olan kasa içinde şık durcakmı beni gıdıkladı o yüzden kasa siyah çok metal mi durur acaba diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,237
Üyeler
184,419
Son üye
SuffleFF
Geri