MSI Bravo 15 Nasıldır?

Reaksiyon skoru
3
Merhaba üniversite öğrencisi oluvam yakın bi tarihte. Bölümümde pc şart. Hem mühendislik hem de oyun için bir şeyler almayı düşünüyorum ve beni 4 5 sene idate edebilecek bir şeyler düşünüyorum. Detaylı araştırınca buna rastladım:

Sizce iyi mi bu fiyat bandında?
(Monster önermeyin almayı düşünmüyorum beni korkutuyo açıkçası malzeme kalitesi bakımından.)
Bir de daha önce bu cihazı kullananlar tavsiye eder mi?
Tek kanal 16 gb rami mevcut nu performansı ciddi etkiler mi? İleri de ikinci bir ram takmam mümkün mü?

Laptop güzel ama fiyatı biraz pahalı, geçen gün 9800lere düşmüştü. İçindeki ramler 8*2 açıklamada yazana göre.

Bravo 15 seni sorunsuz olarak 4-5 yıl rahatlıkla götürür. Tasarımına göre fiyatı gayet iyi. Tek kanal bellek performansını uygulamalarda hissetmen imkansızdır. İstediğin zaman bellek ilavesi de yaparsın. MSI laptoplarda bellek değişiminde garanti bozulmuyor.

Laptop güzel ama fiyatı biraz pahalı, geçen gün 9800lere düşmüştü. İçindeki ramler 8*2 açıklamada yazana göre.
Tammdır teşekkürler biraz daha fiyat düşmesini bekleyebilirim o halde. Ben de 8x2 biliyodum soru cevap kısmında 16lık ram takılı olduğu söylenmişti o yüzden şe yaptım teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bravo 15 seni sorunsuz olarak 4-5 yıl rahatlıkla götürür. Tasarımına göre fiyatı gayet iyi. Tek kanal bellek performansını uygulamalarda hissetmen imkansızdır. İstediğin zaman bellek ilavesi de yaparsın. MSI laptoplarda bellek değişiminde garanti bozulmuyor.
Ben de açıkçası oyundan ziyade uugulama performansını daha çok önemsiyorum. Bilgi için teşekkürler şu bellek değişimind garanti bozulmadığını da bilmiyodum sağ olun. Sanırım bu pcyi alıcam

Geri