Neler Yeni

MSI Dragon Center kurulum problemi

Arahama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
bu sabah MSI dragon center ı açtığımda fan ve performans ayarı yapmamı sağlayan ayarların gittiğini fakrettin bu durumla daha önce karşılaştığımdan ve daha önce kendim çözebildiğimden dolayı dragon center ı silip baştan kurulum yaptım
ama bu sefer farklı bir şey oldu dragon centerı açtığımda benden tek seferlik yeniden başlatma istiyor ve yeniden başlattığımda terkrar kurulum için yeniden başlatma istiyor kurulum işlemini birden fazla defa tekrardan denedim ama her seferinde aynı sorun ile karşılaşıyorum ve şuan dragon center kurulu olmadığı için oyun oyanayamıyorum nasıl bunu düzeltebilirim?

laptop kullanıyorum modeli : MSI GF63 Thin 10UC-674TR

driverları güncelleştirmeyi dene/güncel mi diye kontrol et ya da windows sürümün güncelleştirmeyi dene tarzı tavsiyeler vermeyin sabahtandır araştırıyorum hespine baktım ve hepsi güncel

ayrıca bana eski sürüm kurulum dosyası için website atarsanız onu deniyebilirim ya da dragon center dışında bildiğiniz bir fan hızını ayarlayailiceğim bir uygulama varsa önerebilirseniz sevinirim (after burner önermeyin çünkü after burner laptoplarda fan hızını ayarlayamıyor)
Ekran görüntüsü 2022-07-07 010040.png

Top Bottom