vettunivezzeytuni
80+ Bronze
Arkadaşlar monitör alıcam eğer önermediğiniz varsa akşam sipariş geçiyorum.
Arkadaşlar monitör alıcam eğer önermediğiniz varsa akşam sipariş geçiyorum
Aynen öyle ,herkesin sanki 5 10 bini varmış gibi öneriler geliyor birdeMesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim burda parası olanda konuşuyor,olmayanda , herkes kötü der neden olduğunu yazmadan çıkar , sayılı kişi var ilgilenen
Hayırlı olsun bu aradaArkadaşlar monitör alıcam eğer önermediğiniz varsa akşam sipariş geçiyorum.
Aynen öyle ,herkesin sanki 5 10 bini varmış gibi öneriler geliyor birde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun bu arada
Stokta yokBu fiyattan zor bulunur bu aralar. Kaçırma derimPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Forumda kullananlar arasında ölü pixel sorunu olduğunu söyleyen çok şahıs var, yaygın bir ölü pixel sorunu varşArkadaşlar monitör alıcam eğer önermediğiniz varsa akşam sipariş geçiyorum.
1dk önce vardı kendim aldım Sonuncuyu ben mi aldım acabaMesaj otomatik birleştirildi:
Stokta yok
Bütçeyi artırabilirsen g24c4 öneririm.Arkadaşlar monitör alıcam eğer önermediğiniz varsa akşam sipariş geçiyorum.
Aynı anda yeniliyoz sayfayı demekki ,ben alırken beni attı geri demekki sen almışın1dk önce vardı kendim aldım Sonuncuyu ben mi aldım acaba
Hayırlı olsun çok iyi yakalamışsın hocam1dk önce vardı kendim aldım Sonuncuyu ben mi aldım acaba
Edit: Sepete ekleyip bilgilerimi girerken bitmiş olabilir
Hayırlı olsun, al-sat içinde çok iyi, mükemmel bir monitör, hem inç açısından, hem hz açısından mükemmel bir şey.1dk önce vardı kendim aldım Sonuncuyu ben mi aldım acaba