Neler Yeni

MSI G244F alınır mı?

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Hocam sizin attığınız da yükseklik ayarı pivot falan var mı(şimdi baktım yokmuş) bende g2412 ile bunun arasında kaldım ama g2412 de sabit stand sadece yukarı aşağı swimming var yükseklik ayarı falan yok
bende arada kaldım ama benim attıgım rapid ips yani normal ips den 4 kat daha hızlı

Senerr

80+ Bronze
teknoloji şans işi bende msı g274qpf qd aldım onda da aynı durum ama cıkmadı . diğer asus modelimde 1 tane ölü pixel var şans
LCD panel tiplerinde kusur bulacağım diyorsan bulmak çok kolay. Bu monitörü alıp ölü piksel çıkmamasına rağmen IPS glow'dan rahatsız olup iade eden çok kullanıcı gördüm mesela ama siz sorun yaşamıyorsanız ne güzel. Teknoloji şans işi olduğu kadarda gözümüze ve göz duyumuza da bağlı. Herkesin göz zevki aynı olmuyor. 5 veya 10 adet monitör değiştiren kıl müşteriler bile var bu yüzden. Tabii IPS bende severim ama kusursuzmuş gibi anlatılmasını sevmem.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
LCD panel tiplerinde kusur bulacağım diyorsan bulmak çok kolay. Bu monitörü alıp ölü piksel çıkmamasına rağmen IPS glow'dan rahatsız olup iade eden çok kullanıcı gördüm mesela ama siz sorun yaşamıyorsanız ne güzel. Teknoloji şans işi olduğu kadarda gözümüze ve göz duyumuza da bağlı. Herkesin göz zevki aynı olmuyor.
haklısınız, yeni aldığım için çok fazla dikkat ediyordum bir kaç gündür kullanıyorum hiç bir sorun yok gözüme takılan. Teşekkürler yorum için

Son düzenleme:
Top Bottom