Neler Yeni

MSI G244F E2 monitör alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Gaming
Bütçe
5000
bu monitörü almayı düşünüyorum hepsi burada dan, fakat satıcı güvenilir değil demişler sorun falan olurmu güvenilir değilse Amazon'dan LG ultragear 24GS60F olan modeli alacağım veya başka bir monitör de önerebilirsiniz 5000 TL'nin üzerine çıkmasın yeter.

diğeri: https://www.amazon.com.tr/LG-UltraG...fix=lg+ultragear+24gs60f,computers,109&sr=1-1

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,154
İsim
Cücümbiş
satıcının neyi güvenilir değil beta plus teknoloji = gaming gen

Mavisier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halis Bağcı
beta plus teknoloji = gaming gen böyle değildir. beta plus teknoloji değil, E ticaret platformudur, gaming gen teknolojidir. birbirlerinden farklıdır. fatura gaming gen tarafından kesilse bile, bozuk, ölü pixelli kırık kullanılmış 2. el ürün gelse bile iade kabul etmiyorlar, sizi servise yönlendiriyorlar. diğer sitelerde şikayetlere bakınız. gaming gen ve beta plus bir değildir. farklıdır. monitör kesinlikle almayınız. daha önce bir çok siteden monitör aldım. gaming gen'de problem olmayan iade süreci (direkt iade kodu veriyorlar gönderiyorsunuz.) beta plus da biz e ticaretiz diyerek iade reddi ile 14 günlük yasal hakkınızı bile kullanamaz duruma getirtiliyorsunuz. satıcı beta plus ise uzak durun. 4 farklı bilgisayar kasası dizdim 9 dan fazla monitör satın aldım.

Top Bottom