+ benimki pivot değil vesa aparatı almak istiyorum onun haricinde bi - olmadı bana alabilirsin.
Bunu öneririm hocam bütçeniz var iseHocalarım 1 ya da 2 güne alacağım monitörü sizce daha iyisi var mı bu fiyat bandında benim hoşuma gitti fakat aklımda bir soru var, CS2 Valorant gibi oyunları oynuyorum 1280x1024 çözünürlükte görüntü çok mu bozulur 2k çözünürlük olduğu için monitör?
Bu monitörde ısınma sorunları duydum doğru mudur hocam ? Ve neden bunu önerdiniz ?Bunu öneririm hocam bütçeniz var ise
AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dostum CS de yanı PRO oyuncu fln degılsen okdar düşürme 1080p gayet idealHocalarım 1 ya da 2 güne alacağım monitörü sizce daha iyisi var mı bu fiyat bandında benim hoşuma gitti fakat aklımda bir soru var, CS2 Valorant gibi oyunları oynuyorum 1280x1024 çözünürlükte görüntü çok mu bozulur 2k çözünürlük olduğu için monitör?
Yani 25k elodayım pro değilim de, dediğim kadar düşürsem çok mu kötü olur acaba varsa deneyebilir misiniz ?Dostum CS de yanı PRO oyuncu fln degılsen okdar düşürme 1080p gayet ideal
Philips Evnia modeliyle MSI arasında kalmıştım ben de, arada 800 tl kadar bir fark vardı. Philips Evnia yeni bir modeldi sadece 1 adet inceleme videosu vardı riske atmak istemedim MSI aldım. Kararımdan memnunumHocam yazdığınız baya hoşuma gitti AOC ile aynı panele sahiplermis ve daha iyi bence ama sallanıyor diyorlar ve ısınıyor diye bir yorum görmüştüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Dõ man sizce Philips nasıldır hocam ?