Neler Yeni

MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz 8.600 TL'ye Alınır mı?

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
Philips Evnia modeliyle MSI arasında kalmıştım ben de, arada 600 tl fark vardı. Philips Evnia yeni bir modeldi sadece 1 adet inceleme videosu vardı riske atmak istemedim MSI aldım. Kararımdan memnunum (y)
Bende MSI düşünüyorum da sorun çıktığını söylüyor bir çok kişi, Philips için bende aynısını düşünüyorum ve MSI alsammi almassammi kararsız kaldım, epey de vs de Philips alıyor bu arada

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Duman
Bende MSI düşünüyorum da sorun çıktığını söylüyor bir çok kişi, Philips için bende aynısını düşünüyorum ve MSI alsammi almassammi kararsız kaldım, epey de vs de Philips alıyor bu arada
Ne gibi sorunlar? Velev ki bir sorun çıktı iade edersin

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
Ne gibi sorunlar? Velev ki bir sorun çıktı iade edersin
Birde hocam 2 tane aynı monitör modelinden var biri sanırım type c var ve parlaklık oranı daha yüksekmiş, 500 TL gibi bir fark var MSI 2 monitörü için

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Duman
Birde hocam 2 tane aynı monitör modelinden var biri sanırım type c var ve parlaklık oranı daha yüksekmiş, 500 TL gibi bir fark var MSI 2 monitörü için
Evet, önceki etiketlediğiniz konuda konuşuldu o, ben de type-c girişli olan var

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
Evet, önceki etiketlediğiniz konuda konuşuldu o, ben de type-c girişli olan var
Anladım hocam, bende MSI alayım diyorum ya hiç Philips falan alasım yok sizce aham şaham bir fark var mı aralarında?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Işık sızması ölü piksel gibi şeyler çıktı mı sizde ve monitörde hiç ghosting ya da flicker a rastladınız mi ?

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Duman
Anladım hocam, bende MSI alayım diyorum ya hiç Philips falan alasım yok sizce aham şaham bir fark var mı aralarında?

Işık sızması ölü piksel gibi şeyler çıktı mı sizde ve monitörde hiç ghosting ya da flicker a rastladınız mi ?
Işık sızması var biraz ama öyle aman aman rahatsız edici düzeyde değil sadece siyah ekranda belli oluyor onun dışında başka bir şey çıkmadı, Özellik olarak Philipsle aynılar diye hatırlıyorum bütçen varsa MSI al geç derim beğenmezsen çakarsın iadeyi.

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
Işık sızması var biraz ama öyle aman aman rahatsız edici düzeyde değil sadece siyah ekranda belli oluyor onun dışında başka bir şey çıkmadı, Özellik olarak Philipsle aynılar diye hatırlıyorum bütçen varsa MSI al geç derim beğenmezsen çakarsın iadeyi.
Tamamdır hocam MSI'i çekiyorum o zaman, programı var mıdır ayar falan yapmak için? Mi

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Oğuz

Hocam philips yapıştır pişman olmazsın.
Yılların markası :) monitörü kullanınca demek istediğimi anlarsın.

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
Hocam philips yapıştır pişman olmazsın.
Yılların markası :) monitörü kullanınca demek istediğimi anlarsın.
Hocam hiç inceleme yok ama birde ucuz bence o özelliklere göre işkillendim diyebilirim benim için en güzel görüntü ve ghostingsiz flickersiz bir deneyim yaşamak, Philips servis pek ilgilenmiyor diyorlar bilemiyorum hocam, açık ara Philips iyi midir sizce ?

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Oğuz
Hocam hiç inceleme yok ama birde ucuz bence o özelliklere göre işkillendim diyebilirim benim için en güzel görüntü ve ghostingsiz flickersiz bir deneyim yaşamak, Philips servis pek ilgilenmiyor diyorlar bilemiyorum hocam, açık ara Philips iyi midir sizce ?
Hepsiburadadan aldım ben.
1 tane rampage ellipse 3 tane lenovo aldım iade ettim. En son bunda karar kıldım. Bizim komşu 3 aydır kullanıyordu. Onada sordum çok memnunum dedi. Aldım 1 haftadır kullanıyorum çok beğendim monitörü. Al bence. Bazen çizginin dışına çıkmak iyidir.

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
Hepsiburadadan aldım ben.
1 tane rampage ellipse 3 tane lenovo aldım iade ettim. En son bunda karar kıldım. Bizim komşu 3 aydır kullanıyordu. Onada sordum çok memnunum dedi. Aldım 1 haftadır kullanıyorum çok beğendim monitörü. Al bence. Bazen çizginin dışına çıkmak iyidir
Anladım hocam, ışık sızması var mı sizde ? Birde monitör çok sallanıyor mu ufak bir harekette ya da temasta

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Oğuz
Son düzenleme:

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
Çok şükür ne ışık sızması nede ölü pixel var. Hocam benim masam çok sağlam değil ona rağmen sallantı yaşamadım. Size resimleri atayım. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok güzel duruyor hocam iyi günlerde kullanın, elinizle dokunduğunuz zaman sallanıyor mu acaba? Birde size zahmet olmazsa Valorant ya da CS2 oynuyorsanız 1280x1024 çözünürlükte bir bskar misiniz çok fazla pixelleşme yapıyor mu diye 2k olduğu için bende bundan korktum aslında.

Samsung Odyssey serisini sevmiyorum hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,603
Üyeler
160,714
Son üye
HKASLAN
Top Bottom