Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Monitör - 7.519 TL (Teşhir)

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bu konuyu niye acıyosun dostum ölü piksel bile varmış.
Dostum bu model gayet kaliteli bir model her şeyin bir alıcısı var ölü piksel denen şeyi herkes pat diye göremiyorda ekranda ne için aldığını bilene gayet güzel bir monitör sen beğenmediysen alma geç

Satriani

80+ Silver
Birileri satışa koyduysa, alıcısı da olacak diye koyuyor elbet, her şeyi sıfır oyun oynamak için mi alıyor herkes?
Belki birileri alıp uygun fiyatlı 2. monitör ya da farklı amaçla kullanacak, almayacak olanın boş muhabbet yapması kadar abes bi' şey de yok.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Mehmet
Birileri satışa koyduysa, alıcısı da olacak diye koyuyor elbet, her şeyi sıfır oyun oynamak için mi alıyor herkes?
Belki birileri alıp uygun fiyatlı 2. monitör ya da farklı amaçla kullanacak, almayacak olanın boş muhabbet yapması kadar abes bi' şey de yok.
Bu monitorunun sıfırı defalarca zaten 8000 tl civarına satıldı. piyasayadan bir habersin boş yapmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Şahin
Katılıyorum hocam. Sadece bu tarz ürünler paylaşılıyorsa detayı da paylaşılmalı, teşhir, ikinci el, ölü pikseli var vs şeklinde. Yine de dediğimiz gibi, her ürünün alıcısı vardır

Satriani

80+ Silver
Bu monitorunun sıfırı defalarca zaten 8000 tl civarına satıldı. piyasayadan bir habersin boş yapmasın.
Kardeşim almayacaksan ne boş muhabbet yapıyosun, hayırdır sıkıntın mı var?
Sen misin monitörün otoritesi? Bak dalgana hadi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum hocam. Sadece bu tarz ürünler paylaşılıyorsa detayı da paylaşılmalı, teşhir, ikinci el, ölü pikseli var vs şeklinde. Yine de dediğimiz gibi, her ürünün alıcısı vardır
Başlıkta yazıyor zaten kardeşim, bu şekilde almak isteyen varsa alır, test eder bakar yani. İnsanı pişman ediyorlar bi' şey paylaştığımıza.
Sanki zorla alın diyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Şahin
Kardeşim almayacaksan ne boş muhabbet yapıyosun, hayırdır sıkıntın mı var?
Sen misin monitörün otoritesi? Bak dalgana hadi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlıkta yazıyor zaten kardeşim, bu şekilde almak isteyen varsa alır, test eder bakar yani. İnsanı pişman ediyorlar bi' şey paylaştığımıza.
Sanki zorla alın diyoruz.
Sen de sakin ol dostum bence. Sana laf etmiyorum. Genel konuştum. Ben de demişim zaten her ürünün alıcısı vardır diye

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
İsmail
Dostum bu model gayet kaliteli bir model her şeyin bir alıcısı var ölü piksel denen şeyi herkes pat diye göremiyorda ekranda ne için aldığını bilene gayet güzel bir monitör sen beğenmediysen alma geç
yahu dost. kusurlu diyor ölü piksel diyor sen ne saçmalıyorsun?

Top Bottom