Testi yok. Hiçbir fikrim yok. İyi diyenler neye göre diyor ben de bilmek istiyorum.@Fantastiktürk hocam alınır mı?
kağıt üzerinde değerleri iyi gibi duruyor hocam 400nit Adobe RGB / DCI-P3 / sRGBTesti yok. Hiçbir fikrim yok. İyi diyenler neye göre diyor ben de bilmek istiyorum.
Sadece renk gamutuyla iş bitmiyor hocam. Örneğin şuradaki incelemeye bir bakın bakalım biz değerlendirirken kaç tane özelliğe bakıyoruz:kağıt üzerinde değerleri iyi gibi duruyor hocam 400nit Adobe RGB / DCI-P3 / sRGB
94%/93%/119%
Mesaj otomatik birleştirildi:
ghosting sorunu var mı onu da bilmek gerek tabi.
Bu testleri yapmak için profesyonel olmak lazım mı yoksa nasıl yapılacağını normal biri öğrenebilir mi hocam ben satın aldım geldiğinde yapabilirsem bi inceleme yaparım.Testi yok. Hiçbir fikrim yok. İyi diyenler neye göre diyor ben de bilmek istiyorum.
"Profesyonel olmak" kısmına güldüm hocam eyvallahBu testleri yapmak için profesyonel olmak lazım mı yoksa nasıl yapılacağını normal biri öğrenebilir mi hocam ben satın aldım geldiğinde yapabilirsem bi inceleme yaparım.
İkisi de değil ama ikisi arasından MSI.Bu model mi yoksa LG mi?
LG nin bu serisi çok hoşuma gidiyor ama çok indirimde değil şuan
Peki 8-9k ya kadar en kaliteli 2k monitör sizce hangisi? Aşırı kararsız kaldım msi bu kodeli 7700 diğer model 6900 hb'daİkisi de değil ama ikisi arasından MSI.
LG geniş gamut bile olmayan dümdüz özelliksiz bir model. LG diye pahalı satıyorlar. MSI 275QF'nin dengi.