Neler Yeni

MSI G274QPF QD gölgelenme sorunu

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Berkan Demir
Arkadaşlar dün elime geldi fakat şöyle bir sorun var mesela sayfada aşağı yukarı kaydırırken yazıların ardından gölgeler çıkıyor baya hemde yazı kayıyor sanki böyle bunu OSB menüsünden tepki süresini en hızlıdan hızlıya alınca biraz azalıyo bunun sebebi nedir

Son düzenleme:

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Arkadaşlar dün elime geldi falar şöyle bir sorun var mesela sayfada aşağı yukarı kaydırırken yazıların ardından gölgeler çıkıyor baya hemde yazı kayıyor sanki böyle bunu OSB menüsünden tepki süresini en hızlıdan hızlıya alınca biraz azalıyo bunun sebebi nedir
bende aynı monitörü aldım öyle bir sorun yaşamıyorum

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Berkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende aynı monitörü aldım öyle bir sorun yaşamıyorum
sağdaki joistikten tepki süresini en hızlıya alınca sayfada aşağı yukarı kaydırdığında yazılar bozulmuyor mu sorunlu mu bana gelen monitör o halde ? ve kutunun içinden çıkan kabloyla mı kullanıyosun yoksa harici mi

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
sağdaki joistikten tepki süresini en hızlıya alınca sayfada aşağı yukarı kaydırdığında yazılar bozulmuyor mu sorunlu mu bana gelen monitör o halde ? ve kutunun içinden çıkan kabloyla mı kullanıyosun yoksa harici mi
içinden çıkan dp ile kullanıyorum ayarlarıyla oynamadım sadece DP3 renk ayarına aldım canlılık için o kadar

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Berkan Demir
içinden çıkan dp ile kullanıyorum ayarlarıyla oynamadım sadece DP3 renk ayarına aldım canlılık için o kadar
sanırım bana gelen monitörde problem var şimdi içinden çıkan kabloyla da denedim tepki süresini en hızlıya aldığımda sayfa kaydırırken gölgelenme yapıyo veya başka sebebi olabilir mi çözemedim

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Berkan Demir
Değişim talebi oluşturdum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular