Çözüldü✓ MSI G274QPF QD incehesap.com iade garanti .

Geldi mi monitor kral, okurken ibnelere bak qled yerine ips itelicekler diyordum sen kabul etmeyince oled önermişler şok oldum 🤣
şanslarını denediler bence ilkte :ROFLMAO: , 1-2 hafta bekle dediler stok için bekliyom şuanda gelirse yazıcam

Hadi bakalım 🤣 moderatörlerinin biri burdan konuyu görüpte utanmazlar inşallah 😂😂
aynı model monitör bozulanlar va panel bile önermişler hakem heyeti başvuruyo genelde insanlar , incehesapla mail ile anlaştım heyetle uğraşmadım şimdilik bu konuda memnunum , önceden pek dikkat etmiyordum ucuz gördüğüm yerden alıyordum ürün demekki önemliymiş ilerde başın ağırmaması için .

1000009139.webp

Kargom bu şekilde geldi kabul etmedim , önerdikleri oled monitor

@DA-Tech @SpinozaGodS servisle görüştüm ürünü açıp kontrol edebilirdiniz beyfendi dedilerde kargocu izin vermedi kutu hem yırtık hem hasarlıydı kabul etmedim tekrar geri gidecek gelecek 1-2 hafta sürer muhtemelen :/

@DA-Tech @SpinozaGodS servisle görüştüm ürünü açıp kontrol edebilirdiniz beyfendi dedilerde kargocu izin vermedi kutu hem yırtık hem hasarlıydı kabul etmedim tekrar geri gidecek gelecek 1-2 hafta sürer muhtemelen :/
O kargonun hali ne öyle savaştan mı çıktı suriyeden mi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım düzgün bir oled gelir

Verdikleri oledin kutusuymuş bu birde Allah akıl fikir versin ya

O kargonun hali ne öyle savaştan mı çıktı suriyeden mi geliyor

Umarım düzgün bir oled gelir

Verdikleri oledin kutusuymuş bu birde Allah akıl fikir versin ya
hocam eşek sırtında sınırdan gelse daha sağlam gelirdi

kargo aldım , incehesap ve penta garanti teşşekürler