Neler Yeni

Msi g30 v2 beyaz gamepad

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sosli muz
Merhabalar 2 gün önce indirimden almış olduğum gamepad testi yaptım sağlayınca bir tuş yerinden hafif oynuyor birde şarj kablosu takma yerinde veya terefon bağlantı noktasının orda mavi bir kalem işareti var yani biri çizmiş sizce bu test oranları iyi mi
IMG_20230530_124237.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok hafif yeni ses çıkarıyor sadece görselde o kadar oynamıyor rahatsız edici bir boyutta değil

Sol genelde 3 ortalama çıkıyor sağ da 4,5 -5arası çıkıyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Merhabalar 2 gün önce indirimden almış olduğum gamepad testi yaptım sağlayınca bir tuş yerinden hafif oynuyor birde şarj kablosu takma yerinde veya terefon bağlantı noktasının orda mavi bir kalem işareti var yani biri çizmiş sizce bu test oranları iyi miAlıntıyı görüntüle

Çok hafif yeni ses çıkarıyor sadece görselde o kadar oynamıyor rahatsız edici bir boyutta değil

Bir sorun yok ama kafana takıldıysa iade yap

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Merhabalar 2 gün önce indirimden almış olduğum gamepad testi yaptım sağlayınca bir tuş yerinden hafif oynuyor birde şarj kablosu takma yerinde veya terefon bağlantı noktasının orda mavi bir kalem işareti var yani biri çizmiş sizce bu test oranları iyi miAlıntıyı görüntüle

Değerler normal bende de GC20 V2 benzer sonuçlar zaten tek farkı kablosuz olması. Değişim talep et bence kullanılmış ürün yollamış olabilirler. Değişimde eğer V2 olmayan yollarsalar sakın alma kronik sorunlu

Top Bottom