Neler Yeni

MSİ GAMİNG PLUS MAX X470 DRAGON CENTER DELTA RGB FANLARI KONTROL EDEMİYOR ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Yılmaz
Selam dostlar ufak bir sorun yaşıyorum. Corsair Delta Rgb kasam var, ama Msi Dragon Center uygulaması fazlası ile kötü.. Kasamın fanlarını sadece belirli renk seçenekleri ile kontrol edebiliyor bu çok saçma değil mi ? Örneğin: Mavi,sarı,yeşil,kırmızı gibi renkler, ayrıca ışık seviyesini vs kontrol edemiyoruz, sırf bu yüzden kasanın yanında gelen Rgb kontrolcüyü kullanmaya karar vermiştim, ama sürekli kasanın camını açmaktan sıkıldım. Bunun bir çözümü varmı rgb fanlarımı istediğim renkte kullanamıyorum bu çok saçma ? Belirli renklerde kullanmak istemiyorum, yardımcı olan herkese teşekkürler.

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
ben de delta rgb kullanıyorum bir ayar buldum çok güzel nasıl yaptığımı da bilmiyorum ama bütün renkler yavaşça yanıp sönüyor bence çok güzel görünüyor ama efeklerden güzel bir şey bulamadıysanız. kasanın içindeki kontrolcüyü üst kısımdaki uzun deliklerden çıkartın ve toz filtresini de çıkarttığınız yer ölçüsünde kesin. ama bu kadar uğraşmak ve görünümü bozmak istemem diyorsanız fan değiştirmelisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de delta rgb kullanıyorum bir ayar buldum çok güzel nasıl yaptığımı da bilmiyorum ama bütün renkler yavaşça yanıp sönüyor bence çok güzel görünüyor ama efeklerden güzel bir şey bulamadıysanız. kasanın içindeki kontrolcüyü üst kısımdaki uzun deliklerden çıkartın ve toz filtresini de çıkarttığınız yer ölçüsünde kesin. ama bu kadar uğraşmak ve görünümü bozmak istemem diyorsanız fan değiştirmelisiniz
Fikriniz için teşekkürler, ben tüm renk tonlarını görmek istiyorum açıkçası. Msi ile iletişime geçicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,895
Üyeler
168,048
Son üye
Whercho
Top Bottom