AsafSimsek
80+ Bronze
Dahası
Kız tatlıymış güzel anlatıyor fakat biraz fazla marka sponsorluğu var bu da yeni başladığı için ve masrafları çıkarmak için olduğunu söyleyebilirim. Bunun gibiden kastınız 3060 Ti'lı ucuz bir sistemse evet ayarlarız ve alınır.Dostlar bunun gibi bir sistem alınır mı?
bu kanalı biliyorum güzel pc ler topluyor alabilirsinDostlar bunun gibi bir sistem alınır mı?
Güzel PC ler toplamıyor. Vatan sponsorluğunda kötü sistemler toplamıştır.bu kanalı biliyorum güzel PC ler topluyor alabilirsin
ne yenisi knk saçmalama kız eski ama inceleme nasıl yapılır hala öğrenemedi babası zengin bunun 2 3 yıl önce custom soğutmalı pc topladı modart pc ileKız tatlıymış güzel anlatıyor fakat biraz fazla marka sponsorluğu var bu da yeni başladığı için ve masrafları çıkarmak için olduğunu söyleyebilirim. Bunun gibiden kastınız 3060 Ti'lı ucuz bir sistemse evet ayarlarız ve alınır.
Ben bu kızı uzun süredir takip ediyorumKız tatlıymış güzel anlatıyor fakat biraz fazla marka sponsorluğu var bu da yeni başladığı için ve masrafları çıkarmak için olduğunu söyleyebilirim. Bunun gibiden kastınız 3060 Ti'lı ucuz bir sistemse evet ayarlarız ve alınır.
Olabilir hocam.galiba bu vatandaki sistemi tanıtmışAMD 5600X- MSI RTX3060TI GAMING X TRIO-MAG B550 TOMAHAWK-CORSAIR 480GB NVME-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 5600X- MSI RTX3060TI GAMING X TRIO-MAG B550 TOMAHAWK-CORSAIR 480GB NVME-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com