berkay SİCİMLİ
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
her 970 de 3.5gb vram sorunu varçok pahalı onun yerine bu gtx 970 alın (bence) bunda 3.5 gb vram sorrunuda yok diye biliyorum https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ayar-masaustu-evga-gtx-970-sc-906148638/detay
araştırdım kadarıyla evga markasında daha az görülüyorher 970 de 3.5gb vram sorunu var
Nedenkio zaman 970 ekran kartından uzak durruuyorum
evet onun yerine daha güncel kart almanı öneririm mesela rx 480 gibi ya da rx 570 gibi kartlara yönelo zaman 970 ekran kartından uzak durruuyorum
gtx 970 daha güçlü ? ve daha ucuz oluyorbunu alinEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nedenki
Rx 480 gücündeevet onun yerine daha güncel kart almanı öneririm mesela rx 480 gibi ya da rx 570 gibi kartlara yönel
gtx 970 daha güçlü ? ve daha ucuz oluyor
Kim daha güçlü gtx 970mievet onun yerine daha güncel kart almanı öneririm mesela rx 480 gibi ya da rx 570 gibi kartlara yönel
gtx 970 daha güçlü ? ve daha ucuz oluyor
hocam hepside kartı nvidia dan alıyorlar hepsine vardıraraştırdım kadarıyla evga markasında daha az görülüyor
ne biliyim 6000 TL bütçem var ve monitör dahil bi sistem topluyorum sistemin içine 1650s atıyorum iyi bi fiyata çıkıyor ama bilemiyorum
sıfır zaten 2000 gibi bi fiyatı vardı en son1650super ikinci elde kötü sıfırda alın rahat edinEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
G1 gaming zamanı da vatandan 120 liraya almistim..... vay be gtx 970 grupları;(hocam hepside kartı nvidia dan alıyorlar hepsine vardır
Bulursanız haber verin 2 tane alicamsıfır zaten 2000 gibi bi fiyatı vardı en son