Neler Yeni

MSI GeForce RTX 2070 SUPER VENTUS OC Nasıl bir sogutma performansı olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Ali
O IPS bir monitör. Ben VA seviyorum, kullanıyorum ve VA seçerdim ama IPS seviyorsanız güzel monitör. Yukarıda yazmıştım, VA panel olan modeli C24G1. Ayrıca buyrun önerdiğim sistemi güncelledim ve güzelleştirdim, monitörü C24G2U yapınca fiyat zaten oynamıyor ve kulaklık ile mouseniz için 1100TL kalıyor bütçeniz 12900TL ise;
1585424352436.png

Anakart Tomahawk MAX zaten en iyisi neredeyse B450'lerin.
RAM'leri NEO almanıza gerek yok, çok masraf.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsmail Ören
O IPS bir monitör. Ben VA seviyorum, kullanıyorum ve VA seçerdim ama IPS seviyorsanız güzel monitör. Yukarıda yazmıştım, VA panel olan modeli C24G1. Ayrıca buyrun önerdiğim sistemi güncelledim ve güzelleştirdim;
Alıntıyı görüntüle
Ben Gaming X Trio yu boşa para gibi görüyorum sadece 1 fan fazla onun dışında 2070 Super Gaming X ile aynı deilmi? Hangi siteden topladınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Ali
Ben Gaming X Trio yu boşa para gibi görüyorum sadece 1 fan fazla onun dışında 2070 Super Gaming X ile aynı deilmi? Hangi siteden topladınız?
Sinerjiden topladım. Mesele 1 ekstra fan değil sadece. Blok daha büyük ve fanlar daha yavaş dönerek (yani daha sessiz) daha iyi soğutabiliyor. Yani hem aktif hem pasif soğutması daha iyi. Gaming X seçebilirsiniz, fiyatı daha ucuz ve asla üzmeyecektir.

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
En fazla 75 dereceyi görürsün zaten 2070 super çok ısınan bir kart değil sıkıntısız kullanırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsmail Ören
Sinerjiden topladım. Mesele 1 ekstra fan değil sadece. Blok daha büyük ve fanlar daha yavaş dönerek (yani daha sessiz) daha iyi soğutabiliyor. Yani hem aktif hem pasif soğutması daha iyi. Gaming X seçebilirsiniz, fiyatı daha ucuz ve asla üzmeyecektir.
Ryzende ram mhz si ne kadar performans artırıyor ona göre 3600Mhz almak yerine 3200Mhz alabilirim.Birde MSI GeForce RTX2070 Super Gaming Trio ile RTX 2070 Super Gaming X arasındaki farklar ne? İlk defa Gaming X yada Z olmayan bir TRİO adında kart gördüm.

Son düzenleme:

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
O IPS bir monitör. Ben VA seviyorum, kullanıyorum ve VA seçerdim ama IPS seviyorsanız güzel monitör. Yukarıda yazmıştım, VA panel olan modeli C24G1. Ayrıca buyrun önerdiğim sistemi güncelledim ve güzelleştirdim, monitörü C24G2U yapınca fiyat zaten oynamıyor ve kulaklık ile mouseniz için 1100TL kalıyor bütçeniz 12900TL ise;
Alıntıyı görüntüle
Anakart Tomahawk MAX zaten en iyisi neredeyse B450'lerin.
RAM'leri NEO almanıza gerek yok, çok masraf.
Farklı sitelerden toplarsak daha ucuza gelir.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ucuz olması bakımından demişsiniz ama birisi cl16 birisi cl18.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsmail Ören
Ucuz olması bakımından demişsiniz ama birisi cl16 birisi cl18.
Ben CL16 lı olanı alıcakdım ama ramların mhzı ryzenlerde ne kadar performans artırıyor internette mhzleri ryzenlerde fps artırıyor diye duymuştum

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Onun yerine daha ucuz 3 fanlı gigabyte daha güzel olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,428
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom