https://www.vatanbilgisayar.com/msi...12gb-oc-gddr6x-192bit-nvidia-ekran-karti.html
alınır mı? yada tavsiyesi olan varmi
https://www.vatanbilgisayar.com/msi...12gb-oc-gddr6x-192bit-nvidia-ekran-karti.html
Aa Gaming X'in bu fiyatta olduğunu yeni görüyorum. Net bu alınmalı.MSI NVIDIA GeForce RTX 4070 Gaming X Trio 12 G 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
MSI NVIDIA GeForce RTX 4070 Gaming X Trio 12 G 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
4080 almayıp 4070ti ucuzlamasını bekleyen birisi olarak çok doğruBugün bu kartları 18 bine almayanlar yarın 21-22-23 binlerden alacak ya da daha düşük GPU seçmek zorunda kalacaklar maalesef.
Kredi kartım hata verdiği için 23 bine alamadığım 4070 Ti ı 1 hafta sonrasında 24 bine almak zorunda kaldım. Aradan 1 hafta geçti ve şuan fiyatı 25 bin. Yani sözün bittiği yerdeyiz. Doların seçimden sonra düşeceğini ya da fiyatların seçimlerden sonra düşeceğini düşünen bir grup insan var, maalesef gerçeklikten uzaklar. Herhangi bir Avrupa ülkesinde böyle bir durum bekleyebilirlerdi ama Türkiye gibi bir ülkede bunu beklemek tamamen kendilerini kandırmaktan başka bir şey değil.4080 almayıp 4070ti ucuzlamasını bekleyen birisi olarak çok doğru
Aynısını bugün 3 saat önce Amazon resmi satıcıdan aldım aynı fiyat olabilir satıcı Amazon da mevcut orayı da öneririm buyrun link;MSI NVIDIA GeForce RTX 4070 Gaming X Trio 12 G 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
MSI NVIDIA GeForce RTX 4070 Gaming X Trio 12 G 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
amazon da aynı satıcı farketmiyor en uygunu diye bunu atmıştım amazon daha çok taksit yapıyor peşin fiyatına hattaAynısını bugün 3 saat önce Amazon resmi satıcıdan aldım aynı fiyat olabilir orayı da öneririm
evet bende araştırma içerisindeydim amazonun 12 taksit fiyatı mantıklı geldi bende o şekilde aldım çevreme sordum seçimden sonra fiyatlar daha da uçacak bilgileri gelmeye başladı kendim de bir elektronik firmasında malzeme satın almadan sorumluyum tedarikçiler kuru güncel serbest piyasadan değil de bankalarda ki satış kurundan kesmeye başladı oda 20 21 tl arası değişiyor şimdiden almayı düşünenler elini çabuk tutsun derimamazon da aynı satıcı farketmiyor en uygunu diye bunu atmıştım amazon daha çok taksit yapıyor peşin fiyatına hatta
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI VGA GEFORCE RTX 4070 GAMING X TRIO RTX4070 12GB GDDR6X 192B DX12 PCIE 4.0 X16 (3XDP 1XHDMI) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI VGA GEFORCE RTX 4070 GAMING X TRIO RTX4070 12GB GDDR6X 192B DX12 PCIE 4.0 X16 (3XDP 1XHDMI) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr