Laptop performans modundayken işlemci yinede 2.5ghz'de çalışıyorsa ısınmadan kaynaklıdır muhtemelen.şuan 10750h ın standart ghz si ellemedim hiç 2.5 ti herhalde nasıl arttıracağımıda bilmiyorum
Laptop performans modundayken işlemci yinede 2.5ghz'de çalışıyorsa ısınmadan kaynaklıdır muhtemelen.şuan 10750h ın standart ghz si ellemedim hiç 2.5 ti herhalde nasıl arttıracağımıda bilmiyorum
sen 1 sene sonra gör alev alır kasayani ben şuanlık gayet memnunum ısınmıyor
Yani illa olumsuz yorum yapacaksınız bakımlarını doğru düzgün yaptıktan sonra alev alacağını falan hiç düşünmüyorumsen 1 sene sonra gör alev alır kasa
10k ya bazı kişiler malzeme kalitesini beğenmiyor ama 3050ti lı monster felan alabilirdin.1650ti - 10750h - 8gb ram - 2tb hdd - 512gb ssd
Özellikler bu şekilde tek fanlı olması sıkıntı diyenler olmuş zamanında ama ben yine de aldım 10k gibi bir fiyat verdim cihaz sıfır.
Hatamı ettim arkadaşlar ne düşünüyorsunuz
Bide 150 lira civarlarında soğutucu önerir misiniz ?
Abdullah abinin attığı bi sistem vardı bugün onu alırdım herhalde10k ya bazı kişiler malzeme kalitesini beğenmiyor ama 3050ti lı monster felan alabilirdin.
Olumsuz yorum değil dostum. Ben eskittim 1 tane laptop yakın zamanda sattım hatta. Tecrübe ile doğru orantılı konuştum orada. İster alırsın dikkate ister almazsın senin bileceğin iş.Yani illa olumsuz yorum yapacaksınız bakımlarını doğru düzgün yaptıktan sonra alev alacağını falan hiç düşünmüyorum