İndirim konu açıldığı gün bitti sohbet devam ettiği için konu üste çıkmışniye 900 TL gözüküyor
dağıtımda.Sildim mesajları. Arkadaşlar ürününüz nası
Dağıtımda ama akşama doğru alabilirim muhtemelen.Sildim mesajları. Arkadaşlar ürününüz nası
Msi logosu renkli değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?benimkinde şimdilik sorun yok gibi ama yaında d pad için gelen sekizgen kontrol şeyi baya küflenmiş demir gibi hiç sevmedim sanki iadeye gelen ürünleri satmışlar gibi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
parmadğı bi sürttüm böyle iz çıktı
Acaba PowerBank falan taksak işe yarar mıkablosuz sanmayın bu arada kablosu çıkarıp takılabiliyo o güzelmiş
v2 olmayanda renkliMsi logosu renkli değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
Acaba PowerBank falan taksak işe yarar mı
benimkinde böyle bir sorun yok ama olabilirbenimkinde şimdilik sorun yok gibi ama yaında d pad için gelen sekizgen kontrol şeyi baya küflenmiş demir gibi hiç sevmedim sanki iadeye gelen ürünleri satmışlar gibi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
parmadğı bi sürttüm böyle iz çıktı
Gc30 ile Gc20 arasında sadece kablolu/kablosuz farkı var. Keşke küçük bir aparat ile (USB girisine takılacak batarya+Bluetooth adaptörü gibi. Baya gerçek dışı ama olsa çok güzel olurdu.) kablosuzda kullanabilsek. Bu arada ürün çok hoşuma gitti normalde ucuz markasız kontrolcüleri kullanırdım şimdi gerçek kontrolcü neymiş anladım.v2 olmayanda renkli
powebank takınca nolcak anlamadım
o istediğin özellik gc30da olan şey zaten makarası oGc30 ile Gc20 arasında sadece kablolu/kablosuz farkı var. Keşke küçük bir aparat ile (USB girisine takılacak batarya+Bluetooth adaptörü gibi. Baya gerçek dışı ama olsa çok güzel olurdu.) kablosuzda kullanabilsek. Bu arada ürün çok hoşuma gitti normalde ucuz markasız kontrolcüleri kullanırdım şimdi gerçek kontrolcü neymiş anladım.
Zaten ikisi arasında baktığımızda çokta fiyat farkı yok yani biraz daha ekleyip kablosuz almak daha mantıklı. (Tabi GC30 yerine dualsense bile alabiliyorsun neredeyse o ayrı konu.)o istediğin özellik gc30da olan şey zaten makarası o