Ll3G1OnN
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 226
- İsim
- Yağız Arslan Baytekin
- Bütçe
- 600
arkadaşlar aktif olarak kullandığım mouse razer deathadder essential ses tekerleği sorunu ve de rekabetçi oyunlarda fareyi kavrayınca anlık dönüşlerde azcık kaldırarak çevirmem gerekiyor daha rahat olsun diye ve bıraktığımda silah değişiyor mouse tekerleği döndürdüğümdeki gibi bu sorunu mouse tekerleği ile biraz oynayınca çözülüyor ama aktif fight atarken çok sorun çıkartıyor bu da beni sinir ediyor 2 dk keyif yapacaz keyiften çok sinir oluyorum garantiye göndericem ama 2 hafatya anca geri ulaşıcak elime mouse ve benimde elimde yedek mouse yok bu sebeple bende yeni mouse almayı planlıyorum zaten garantiye gönderince adam akıllı bir sonuç alıcağımı ummuyorum bu sebeple yeni mouse almak istiyorum zaten değiştirmeyide planlıyordum kablosuz bir mousela ama şuan durumum ona el vermez olanla birşeyler yapmam lazım araştırdığımda çok uyguna MSİ GG FORGE GM300 modelini buldum neden uygun diyorum pixart 3327 kodlu sensöre sahip öyle yazıyor sitelerde bu sensöre sahip olan mouselar 600 tl bandında oluyor benim şuan kullandığım razer mouseumda bu sensöre sahip o yüzden sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum sizce alınır mı kronik bir sorunu var mı razer deathadder essential gibi ses tekerleği falan o tarz bir sorunu var mı sonra uğraşmak istemiyorum yardımcı olursanız çok müteşşekir olurum