Neler Yeni

MSI GG IMMERSE GH40 7.1 Kulaklık 1549 ₺

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınır mı?

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
lappelduvide
ben de 1309 düşüyor alsam mı ya kablosuz düşünüyordum

Üzgünüz​

İsteğinizi işleme alırken bir hata oluştu. Merak etmeyin, sorunu en kısa sürede gidermek için çalışıyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

böyle hata veriyor alamıyom ben 1309 TL'den pcden hata verdi mobilden 1309 TL'den aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
MURAT GÜLLÜ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Üzgünüz​

İsteğinizi işleme alırken bir hata oluştu. Merak etmeyin, sorunu en kısa sürede gidermek için çalışıyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

böyle hata veriyor alamıyom ben 1309 TL'den pcden hata verdi mobilden 1309 TL'den aldımhayı

Hayırlı olsun

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir

alc*

80+
Sırf burayı cevaplamak için hesap açtım az önce. Ben de 1309 TL olarak satın aldım. Bugün de teslim aldım. Kutunun içerisinden uzun bir saç çıktı, bant kısmında biri kopuk biri bantlı 2 bant vardı ve de type-a girişinde küçük bir çizik vardı sanki daha önce laptopa takılmış gibi. Ha bunları niye anlatıyorum, çünkü PC'ye taktıktan sonra, ben YouTube'dan ses kalitesini anlamaya çalışırken, birkaç dakika içerisinde MSI programı kurulsun mu diye bir şey çıktı ve de ben kabul etmeden önce gizlilik kısmını okumak için birkaç defa tıkladığımda açılmazken sağ alttan Kaspersky pop-up şeklinde bildirim verdi defalarca ve oraya tıkladığımda TROJAN, evet Truva Atı virüsü bulduğunu ve engellediğini, 6 KEZ, yazdı. Hemen PC'den çıkarıp Kaspersky ile 2 kez (birisi veritabanı güncellemeden önce, biri sonra) ardından Malwarabytes ile 1 kez (sırf taramak için ücretsiz versiyonu indirdim) tarattırdım. Bir şey bulamadı ikisi de. Bunun nedeni Kaspersky'nin 6 deneyişi de engellemesi ya da yanlış alarm vermesi olabilir ancak bu yaşadığım durum çok garipti. Arından Amazon'u arayıp iade talebi açtım içim rahat etmediği için. Bence ilk takımda dikkatli olmakta fayda var, bir virüs programıyla deneyin. Hayatımda ilk kez böyle bir deneyimim oldu, paylaşmak istedim.

Top Bottom