Neler Yeni

Hikvision SSD E3000 1024 GB 1780₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
Fiyat iyiydi ya. Geçen sene 1600e 970 evo almıştım 1 tb, şuan 3600 lira falan. Ne olmuş piyasaya böyle.

İptal mi etsem napsam? Şimdi internetten de bakıyordum da insanlarda pek beğenmemiş. Marka genel olarak sıkıntı galiba.
Hikivision tr garanti firması siki
Almayı düşünüyorsanız agalar bende hikvisiyon ssd nin 1.5 sene sonraki hali var.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Mart 2023 De almıştım tam 1.5 sene oldu sata 3 benimki hikvision alıyorsanız birdaha düşünün
Garanti firmasına yazın yenisini veriyorlar. Garanti firması sağlam

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
Ne gerek var al malın iyisini çekme kaygısını.
300-500 daha koy güzel bir şey al kafan rahat etsin
Profesyonel iş için kullanmicaksan iyisini almana gerek yok. Garanti firma en ufak sorunda yenisini gönderiyorlar. Hikivision kötü marka değil. Alınmaz berbat demek haksızlık olur.

hayriye

80+ Bronze
Bende aldım sağolasın. Allah utandırmasın daha önce kullanmadığım bir marka, umarım bir aksilikle karşılaşmam ileride.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben nays ile daha önce yapmadım da, paparadaki gibi hemen iade diye bir olay yok galiba. Zira daha bir iade yapmadı.
Hemen iade var bence 3 gün iş günü içinde ödeniyor hangi bankayı kullandığınıza da bağlı biraz ama genelde ödeniyor, siz ödemeyi yaptıysanız ve 3 iş günü geçtiyse canlı desteğe yazın hallederler diye düşünüyorum

IMG_3889.png

Hikvision c100 sata ssd’nin hali :D M2 değil yalnız ama alırken birkaç kez düşünün ben süper uygyna geldi ve o an en ucuza ihtiyacım olduğu için, sürekli kullanmadığım için aldım

Son düzenleme:

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Birol Olcaytürkan
Profesyonel iş için kullanmicaksan iyisini almana gerek yok. Garanti firma en ufak sorunda yenisini gönderiyorlar. Hikivision kötü marka değil. Alınmaz berbat demek haksızlık olur.
Nasıl yani yıllardır oluşturduğum film arşivimi ve değerli anısı olan fotoğraflarımı bu ssd'ye koyabilir miyim? Garanti firma yenisini gönderiyor, peki giden film arşivimi ve fotoğraflarımı da geri getiriyor mu?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
Fiyat piyasaya göre çok iyi. Prime üyeler için geçerli.

bunu alana kadar vatandan 1980 e exceria g3 plus alırım daha iyi

Fiyat piyasaya göre çok iyi. Prime üyeler için geçerli.

ben bildim bileli bu markayı almam önermem dandirik çipli ürünler paranıza yazık

Nasıl yani yıllardır oluşturduğum film arşivimi ve değerli anısı olan fotoğraflarımı bu ssd'ye koyabilir miyim? Garanti firma yenisini gönderiyor, peki giden film arşivimi ve fotoğraflarımı da geri getiriyor mu?
giden gittiği gün bitmiştir :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
Çok önemli dosyalarınız varsa 2 yedek disk yaparsınız yada Google Yandex gibi depolamaya kaydeceksiniz. Her ssd bozulur. Veri kurtarmanın da garantisi yok hiçbir ssd de ona yapicak bir şey yok

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Birol Olcaytürkan
Çok önemli dosyalarınız varsa 2 yedek disk yaparsınız yada Google Yandex gibi depolamaya kaydeceksiniz. Her ssd bozulur. Veri kurtarmanın da garantisi yok hiçbir ssd de ona yapicak bir şey yok
Her ssd bozulur mantığından hareketle gidip bu dandik markayı mı alayım? Bu ve bunun gibi Çin menşeili J.Donkey, Goodram ürünlerinin bozulma, performans kaybı oranların bir Samsung, Kingston, Kioxia gibi markalara oranları nedir? Fiyat kampanya desen bunlar iyi markalarda da var. 1782 TL'ye daha geçen haftalarda Kioxia'nın hem de dram özellikli, Phison kontrolcülü versiyonu Vatan'da vardı. İncehesap her cuma Kingston, Apacer, Patriot markalarının ssd'lerini 2000 TL altı veriyor. Yedek disk alacak veya her ay Google ve Yandex'e depolama için abonelik parası ödeyeceksem neden ucuz diye bu markayı alıyorum?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,888
İsim
.
Hemen iade var bence 3 gün iş günü içinde ödeniyor hangi bankayı kullandığınıza da bağlı biraz ama genelde ödeniyor, siz ödemeyi yaptıysanız ve 3 iş günü geçtiyse canlı desteğe yazın hallederler diye düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle
Hikvision c100 sata ssd’nin hali :D M2 değil yalnız ama alırken birkaç kez düşünün ben süper uygyna geldi ve o an en ucuza ihtiyacım olduğu için, sürekli kullanmadığım için aldım
Aynı sorundan muzdarip iz kral bende 300 TL diye almıştım uyguna pert oldu

Tahir4241

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Tahir Altay
Beyler 1tb m2 ssd aldığımızda kullanilabilir alan kaç oluyor? Örneğin 500gb hdd nin 465gb kullanılabilir oluyor ya onun gibi

hayriye

80+ Bronze
Aynı sorundan muzdarip iz kral bende 300 TL diye almıştım uyguna pert oldu
Gerçekten öyle 2.5 hdd im daha sağlıklı en azından dosya aktarımında oyun yüklemesinde 5400 rpmlik hddden %50 daha hızlı açılıyordu hdd 2 dakika ssd 1 dakikada açıyordu. Acaba her marka sata ssdde mi var bu durum yoksa sadece bu tarz markalara özel mi bir de speccy üzerinden baktığımda benimki fixed yazıyordu ama çalıştırma saati benim kullanma süremdi

Beyler 1tb m2 ssd aldığımızda kullanilabilir alan kaç oluyor? Örneğin 500gb hdd nin 465gb kullanılabilir oluyor ya onun gibi
920 lerde sanırım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,888
İsim
.
Gerçekten öyle 2.5 hdd im daha sağlıklı en azından dosya aktarımında oyun yüklemesinde 5400 rpmlik hddden %50 daha hızlı açılıyordu hdd 2 dakika ssd 1 dakikada açıyordu. Acaba her marka sata ssdde mi var bu durum yoksa sadece bu tarz markalara özel mi bir de speccy üzerinden baktığımda benimki fixed yazıyordu ama çalıştırma saati benim kullanma süremdi

920 lerde sanırım
Her SSD de yok gigabayt ın sata 3 ünü 1 sene kullandım tık yoktu efsane ssd bunu 6 ay fazla kullandım pert oldu

Top Bottom